Servicebureau Kinderopvang

Wie zijn wij en wat doen wij

Servicebureau Kinderopvang helpt en ondersteunt tientallen kinderopvanglocaties in Tilburg en De Kempen. Met hun HR-beleid, Marketing, Huisvestingsvragen en nog veel meer. Door deze ervaring kennen we de kinderopvangmarkt als geen ander. Deze kennis delen we graag met ouders.

Waar werken we?

Servicebureau Kinderopvang ondersteunt professionele kinderopvangorganisaties in Tilburg, Rijen, Eindhoven, Waalre en Valkenswaard. Onze specialisten adviseren onder meer op het gebied van pedagogiek, professionele inrichting/huisvesting en opleiding en begeleiding van pedagogisch medewerkers. In Tilburg, Waalre en Valkenswaard werken wij met zo'n 60% van de kinderopvanglocaties samen, in totaal zijn er 71 locaties aan ons verbonden.

Overeenkomsten en verschillen tussen locaties
Door deze samenwerking met uiteenlopende organisaties en locaties kunnen we ouders een goed beeld geven van de keuzes die ze hebben op het gebied van kinderopvang in hun buurt. Als (aanstaand) ouder heb je namelijk niet altijd inzicht in de mogelijkheden en verschillen tussen locaties. Wij helpen je graag op weg bij de -vaak lastige - keuze voor kinderopvang die het beste past bij jouw gezin.

We hebben onder andere het boekje ‘Kleine Mensen Grote Wensen’ uitgegeven.  Het bevat veel handige tips en informatie, zeker als je voor het eerst voor de keuze voor kinderopvang staat.

Ga sfeer proeven!
De belangrijkste tip die we je tijdens het keuzeproces kunnen geven, is dat elke locatie anders is. Ga dus vooral langs bij verschillende locaties in jouw buurt om sfeer te proeven en te ontdekken wat jij fijn vindt. Om een vrijblijvende kennismaking te plannen, neem je contact op met de betreffende locatie. De medewerkers staan je graag te woord en kunnen al je vragen beantwoorden.