Werken op een buitenschoolse opvang - welke combi ben jij?

Het werken als Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse opvang (BSO) is een baan voor mensen met passie voor het werken met kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Voor mensen met levenservaring. Het aantal uren is flexibel. Daarom is het een uitgelezen functie om te combineren met andere functies - hobby’s - passies. Leeftijd is voor ons niet belangrijk. De juiste diploma’s wel, maar dat zijn er nogal wat (lees verderop). Dus of je nou die 29-er bent net van school of juist die 64-jarige die nog niet toe is aan het pensioen: je bent welkom om kennis te komen maken.

Meld je aan voor onze 'speeddates'

Graag vrijblijvend kennismaken met een directeur van een buitenschoolse opvang (BSO) in Tilburg, Eindhoven, Waalre of Valkenswaard? Of met één van onze BSO professionals? Tijdens deze sessies loop je vrijblijvend binnen. Een van onze HR adviseurs zal je in contact brengen met een van onze BSO-professionals en/of directeur van een BSO. Samen kunnen jullie verkennen of het werken op een BSO al dan niet bij je zou kunnen passen. Geen match? Geen punt; je gaat met extra bagage weer naar huis. Wel een match? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij op korte termijn met een arbeidsovereenkomst onder je arm de deur uit stapt.

Ja, ik meld me aan!

 

Ervaringen van BSO professionals

Acht verschillende BSO professionals vertellen hún verhaal. Waarom hebben ze gekozen voor het werken op een BSO? En wat brengt het ze?

Lees de ervaringen van Cleo, Eva, Ine, Jorus, Lisa, Najat, Sytze en Titia!


Functies/opleidingen
Wist je dat er zo’n 100 opleidingen zijn waarmee je gekwalificeerd bent voor Pedagogisch Medewerker BSO? Check hier of jouw opleiding er tussen staat. Twijfel je of jouw opleiding past? Stuur gerust een mail naar hr@sbkinderopvang.nl met daarin jouw opleiding.

Wie zijn wij?
Servicebureau Kinderopvang helpt en ondersteunt tientallen kinderopvanglocaties van verschillende organisaties in Tilburg en De Kempen. Onder andere met het aantrekken en selecteren van goede, professionele medewerkers. Wij zetten onze ervaring en deskundigheid in; zij houden meer tijd over voor de kinderen. Voordeel voor jou als geïnteresseerde is dat wij samenwerken met 40 verschillende BSO's. We kunnen zo de locatie zoeken die écht bij je past.

Contact
Kirsten Muller
HRM Adviseur
M 06 302 962 84
hr@sbkinderopvang.nl

 

Vergeet je niet aan te melden voor een vrijblijvende kennismaking: 

Aanmelden speeddate