Werken op een BSO in Tilburg, Valkenswaard, Waalre of Eindhoven

Werken op de buitenschoolse opvang
Werken op een bso

Hé, wat leuk dat je geïnteresseerd bent in werken op de BSO! Werken op een buitenschoolse opvang (bso) is leuk, want je werkt met oudere kinderen van 4 tot 12 jaar, je kunt parttime werken en je kan er je passie in kwijt.

Bij Servicebureau Kinderopvang werken we samen met verschillende organisaties in Tilburg, Valkenswaard, Waalre en Eindhoven. Iedere organisatie heeft z’n eigen unieke kenmerken en manier van werken. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: enthousiaste collega’s die het tof vinden om kinderen uit te dagen en te zien ontwikkelen! Of dat je nu sportief, creatief of gek bent op de natuur, wij hebben een passende vacature voor jou! 

Leuk, ik wil de vacatures zien!

Hoe vul jij de vrije tijd van een kind in?

Actie of even bijkomen na een drukke schooldag? Kinderen op onze bso's mogen zelf aangeven aan welke activiteiten ze mee willen doen. Als ze iets leuk vinden, zijn ze namelijk meer betrokken en voelen ze zich verantwoordelijk. Iedere bso is anders van knus en kleinschalig tot iets groter en van creatief tot sportief! Bij Kinderstad bieden we thema bso’s die zich specifiek richten op een thema zoals sport, cultuur, outdoor of urban. Zo bieden we kinderen altijd een passende locatie, maar ook als medewerker vind je hier altijd een plekje waar jij je passie kwijt kunt. 

Parttime werken op de bso combineren met je passie

Of je nu een gymleraar, kunstenaar of pedagogisch professional bent; het fijne aan het werken in de bso is dat het ook heel goed te combineren is met een andere baan of passie. Je begint namelijk pas als school uit is! 

Nieuwsgierig?

Ga naar ons vacature overzicht en bekijk alle (bso) vacatures:

Bekijk alle vacatures

Het is wel belangrijk dat je een diploma hebt waarmee je je kwalificeert om met kinderen te werken op de bso. Maar wist je dat er zo’n 100 opleidingen zijn die hieraan voldoen? Check hier of jouw opleiding ertussen staat of vraag het even na via sollicitatie@sbkinderopvang.nl.