Werken op een BSO in Tilburg, Valkenswaard, Waalre of Eindhoven

Werken op een BSO in Tilburg, Valkenswaard, Waalre of Eindhoven

Werken op een buitenschoolse opvang (bso) is handig (want parttime), leuk (want je werkt met kinderen) en je kan er je ‘ei’ in kwijt. Of je nu sportief bent of creatief! Bij Servicebureau Kinderopvang werken we samen met verschillende organisaties in Tilburg, Valkenswaard, Waalre en Eindhoven. Iedere organisatie heeft z’n eigen unieke kenmerken en manier van werken. Maar 1 ding hebben ze allemaal gemeen: enthousiaste collega’s die het tof vinden om kinderen uit te dagen en te zien ontwikkelen!

Leuk, ik ben geïnteresseerd!

Hoe vul jij de vrije tijd van een kind in?

Iedere bso is anders, bovendien heb je bij Kinderstad ook thema bso’s die zich specifiek richten op een thema zoals sport, cultuur, outdoor of urban. Bij een sport bso staat de vrije tijd na school in het teken van bewegen. Bij een cultuur bso hebben de medewerkers allemaal een achtergrond in de culturele sector en gaan ze samen met de kinderen aan de slag in het atelier, in de fotostudio of in het theater. Maar ook op de ‘gewone’ bso’s is er heel veel mogelijk en kun je je ei kwijt.

Parttime werken op de bso combineren met je passie

Of je nu een ondernemer bent of zangeres, het handige aan het werken in de bso is dat het ook heel goed te combineren is! Je begint namelijk pas als school uit is! Iedere school heeft andere tijden, maar de meesten zijn tussen 14:00 en 15:00 uit. Dan start jouw werkdag en om 19:00 uur ben je alweer klaar!

Nieuwsgierig?

Laat nu je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Ja, neem contact met mij op

Het is wel belangrijk dat je een diploma hebt waarmee je je kwalificeert om met kinderen te werken op de bso. Maar wist je dat er zo’n 100 opleidingen zijn die hieraan voldoen? Check hier of jouw opleiding ertussen staat of vraag het even na via sollicitatie@sbkinderopvang.nl.