Wachtlijsten in de kinderopvang

Kinderen op een rij
Wachtlijsten in de kinderopvang

Het is volop in het nieuws: er zijn lange wachtlijsten in de kinderopvang. Maar is dit ook zo bij de organisaties waar wij mee samenwerken?

Wachtlijst afhankelijk van de locatie

Zowel Sterre Kinderopvang als Kindercrèche en Kinderstad hebben veel verschillende locaties verspreid over de verschillende wijken in Tilburg. Sommige locaties hebben wachtlijsten, bij andere locaties kun je snel terecht. Dit verschilt per locatie en hangt ook af van de leeftijd van het kind en de groep waar je kind dus in terecht zou komen.
 

Populaire dagen

Als een locatie wachtlijsten heeft, is dat vaak voor de dinsdag, donderdag en soms ook de maandag. Maakt het jou niet uit op welke dag je kind(eren) naar de opvang gaan? Dan raden we aan om ook eens te kijken naar woensdag en/of vrijdag. Dan is er vaak nog wel plek! Misschien kun je wel iets regelen met je werkgever en op andere dagen werken, zodat je toch terechtkunt bij de kinderopvang van jouw keuze.

Neem contact op

We raden aan om, zodra je weet dat je kinderopvang zoekt, contact op te nemen met een opvanglocatie. Dan kun je zo snel mogelijk een plekje reserveren.

Benieuwd of er wachtlijsten zijn op de kinderopvang van jouw keuze? Neem contact met ze op. 

Bekijk het locatieoverzicht