Waarom kiezen voor een bso met BOOST?

BOOST
BOOST

Wil je dat jouw kind echt gezien wordt? Mag hij of zij lekker zichzelf zijn, groeien in zijn of haar ontwikkeling, talenten of nieuwe talenten ontdekken? Bij jouw bso met BOOST kan dit. Op een rustige, ongedwongen manier biedt BOOST activiteiten aan die jouw kind helpen in zijn ontwikkeling. Er is van alles te doen, zodat ze kunnen proeven aan allerlei leuke en mooie projecten, gegeven door specialisten die pedagogisch en didactisch bekwaam zijn.
 

BOOST: je kinderen groeien

BOOST is nieuw en ook voor ons een ontdekkingsreis. Wij willen dat kinderen zoveel mogelijk kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Niet dat ze nog meer moeten leren net als op school, nee ze leren zonder dat ze het zelf in de gaten hebben. BOOST is geen ‘moetje’, het zijn superleuke activiteiten waarmee we talenten van kinderen laten groeien. Doe je mee?

“Pap, nee doeiiiii, ik wil nog niet naar huis…”

Een beetje Frans, Duits…

Natuurkunde, biologie, aardrijkskunde, Engels, techniek, rekenen en ruimtelijk inzicht. Bij BOOST verwonderen kinderen zich bij deze vakken. We sluiten met onze activiteiten aan op de vakken van het voortgezet onderwijs. Zo beginnen kinderen net iets fijner aan de middelbare school, want die vakken die hebben ze al een keer gehad op de bso. Gelukkig zijn het geen echte vakken maar gewoon leuke activiteiten. Zoals een speurtocht in het bos met BOOST Biologie, het bekijken van een dode kikker, ieuwwww…wie wil het kikkerdril eens voelen? “Heerlijk slijmerig”, roept een meisje, maar een ander moet er niets van hebben.
 

Specialisten om te helpen bij de ontwikkeling van je kind

We hebben specialisten in huis die bij BOOST horen. Bijvoorbeeld een beweegspecialist, specialist digitale vaardigheden, hoogbegaafdheidspecialist, leervaardigheden specialist, een taalspecialist of een specialist sociaal emotionele ontwikkeling. Vanuit deze specialismen biedt BOOST activiteiten in de vorm van kleine of grotere projecten op de bso.

Bijvoorbeeld een echt bso-journaal maken. Weken zijn de kinderen ermee bezig. Filmen met een digitale camera, want werken met goede materialen dat mag bij BOOST. Samenwerken, taken verdelen, script schrijven, het resultaat? Kinderen die apetrots zijn als ze het journaal aan hun ouders laten zien.

''Oh ben jij er weer…. van BOOST? Ik weet niet wat voor leuke dingen je allemaal doet met mijn zoon, maar hij is zo enthousiast!” - Ouder bso Schepelweyen

Wat is BOOST voor jou en je kind?

  • Snuffelen aan van alles om je wereld te vergroten en talenten te ontdekken.
  • Uitdagende, verrijkende en superleuke activiteiten!
  • Ongemerkt leren en groeien, trots zijn en meer zelfvertrouwen.
  • Een ongedwongen voorbereiding op de middelbare voor de oudere kinderen.
  • Geen extra kosten.
  • Specialisten die helpen met vraagstukken of ondersteuning in de ontwikkeling van je kind.
  • Specialisten die jouw kind echt zien en daarop aansluiten in contact en spel.
BOOST locaties
Ontdek onze locaties met BOOST:

Misschien ook interessant