Een virtuele rondleiding bij de kinderopvang

Rondleiding Rendierhof
Rondleiding kinderopvang

Soms ben je misschien niet in de gelegenheid om fysiek naar een kinderopvanglocatie te gaan om een rondleiding te krijgen en overal een kijkje te nemen. Maar dat betekent niet dat je als (toekomstige) ouder helemaal niet binnen kunt kijken, integendeel zelfs: je kunt op veel locaties inmiddels een heuse virtuele rondleiding maken!

Oriënteren op kinderopvang

Wanneer je op zoek bent naar een kinderopvanglocatie voor je kind(eren), is een rondleiding op locatie vaak onderdeel van je zoektocht. Je ziet de locatie, je proeft de sfeer, ziet de kinderen spelen en je krijgt gelijk veel informatie van de directeur. Door de huidige situatie is een rondleiding op locatie wellicht niet mogelijk (als je bijv. klachten hebt), maar dat betekent niet dat je als zoekende naar kinderopvang helemaal niets van een locatie kunt zien!

Kom virtueel op bezoek!

Een virtuele rondleiding geeft jou alsnog een kijkje op locatie. Met een speciale camera zijn de locaties in een ronde van 360 graden in beeld gebracht. Dit betekent dat je virtueel door een ruimte kunt lopen en met één muisklik of een swipe naar links of rechts de hele ruimte kunt zien. Je kunt als het ware zelf door de locatie lopen en heel makkelijk in elke ruimte ‘binnenkijken’.

Natuurlijk is het niet hetzelfde als een echt bezoek. Het leeft meer zodra er kinderen aanwezig zijn, maar toch kun je als (aanstaande) ouder op deze manier vast een indruk krijgen van diverse kinderopvanglocaties. Én helemaal veilig, want je kunt dit gewoon doen met je laptop of telefoon thuis op de bank. 

Locaties waar je online binnen kunt kijken

Benieuwd waar je allemaal binnen kunt kijken? Dat kunnen we ons voorstellen. Ben je niet op zoek naar opvang? Maar zou je weleens binnen willen kijken omdat je naast een locatie woont, je vriendin er werkt of omdat je gewoon nieuwsgierig bent? Iedereen kan nu een kijkje nemen bij onderstaande locaties.

Als je op de naam van de locatie klikt, kom je op de locatiepagina terecht. Ga naar "Neem alvast een kijkje" en klik op "Virtuele rondleiding". Veel plezier!

Sterre Kinderopvang

Kindercrèche

Kinderstad Tilburg

Heb je na je virtuele rondleiding nog vragen? Dan kun je natuurlijk gewoon contact opnemen met de gewenste locatie. Een fysieke rondleiding is ook mogelijk, voor één ouder/verzorger, op gepaste afstand. Zo zie je nog meer van een locatie, en kun je eenvoudig vragen stellen. We heten je van harte welkom!