Werken in de Kinderopvang in Tilburg

Pedagogisch professional leest voor in kinderopvang Tilburg

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om te werken in de Tilburgse kinderopvang. Misschien heb je al ervaring in deze sector of werk je in je huidige functie samen met mensen uit de kinderopvang. Ook als de sector helemaal nieuw voor je is en je nieuwsgierig bent of het bij je zou kunnen passen: welkom. Wij zijn Servicebureau Kinderopvang en werken in Tilburg samen met de organisaties Kindercrèche, Kinderstad en Sterre Kinderopvang. Zo is er altijd een locatie die bij je past!

 

Vacatures kinderopvang Tilburg

Wil je direct de vacatures bekijken of contact opnemen? Gebruik de buttons hieronder.

Bekijk de vacatures Neem contact op  

Ervaringen van (andere) pedagogisch professionals

In deze film laten verschillende pedagogisch professionals uit Tilburg zien waarom ze gekozen hebben voor kinderopvang. En waarom ze nog steeds elke dag met plezier naar hun werk gaan.

Ga er maar even lekker voor zitten; het duurt ongeveer 5 minuten maar geeft je echt een heel goed beeld wat werken in de kinderopvang inhoudt.

Nu even geen tijd om de hele film te bekijken? Deze korte filmpjes geven je ook een goede indruk.

Wat is er allemaal mogelijk met jouw opleiding en ervaring?

Als je niet direct zelfstandig aan de slag kunt op de groep met jouw opleiding dan kom je wellicht in aanmerking voor een zogenaamd BBL-traject waarmee je een opleiding start en onder begeleiding gaat werken op de groep. Op elke locatie werken ervaren pedagogisch professionals waar je veel van kunt leren.

Keuze: 50+ kinderopvanglocaties in Tilburg

Wij helpen kinderopvanglocaties onder meer met het zoeken en selecteren van pedagogisch professionals. In Tilburg werken we samen met meer dan 50 kinderopvanglocaties van Kinderstad, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche. Omdat we met verschillende organisaties en locaties werken kunnen we je keuze bieden.

Wat past bij jou? Wil je hele of halve dagen werken? Hoeveel uur? Werk je het liefste met baby’s, peuters of schoolgaande kinderen? Ben je graag bezig met natuurbeleving of bewegen? Ben jij degene die het liefst eigen, niet alledaagse activiteiten bedenkt? En/of ben jij juist die professional die graag de verbinding zoekt met school en andere partners?

Persoonlijk contact

Het liefste maken we persoonlijk kennis. Zodat we kunnen horen wat jouw wensen zijn. En hoe zouden die kunnen passen bij een van de 50 locaties waar we voor werken in de stad? Geef je gegevens door en één van onze HR-adviseurs neemt contact met je op.

Stuur je gegevens door


Onderdeel van Stichting Kinderopvanggroep

Samen met de organisaties waar we voor werken maken we onderdeel uit van de Stichting Kinderopvanggroep. Je komt dus niet voor ons werken maar wij brengen je in contact met de organisaties en hun locaties. Omdat wij deze heel goed kennen kunnen we samen met jou een locatie en type opvang zoeken die echt bij je past.

Meer weten over de kinderopvangorganisaties waarvoor wij werken? Lees hier meer over de kinderopvangorganisaties in Tilburg.