Werken in de kinderopvang in Tilburg

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om te werken in de Tilburgse kinderopvang. Misschien heb je al ervaring in deze sector of werk je in je huidige functie samen met mensen uit de kinderopvang. Ook als de sector helemaal nieuw voor je is en je nieuwsgierig bent of het bij je zou kunnen passen: welkom. Op deze pagina geven we je een eerste indruk wat je kunt verwachten.

Direct aanmelden voor een kennismaking

Ervaringen van (andere) pedagogisch professionals
In deze film laten verschillende pedagogisch professionals uit Tilburg zien waarom ze gekozen hebben voor kinderopvang. En waarom ze nog steeds elke dag met plezier naar hun werk gaan.

Ga er maar even lekker voor zitten; het duurt ongeveer 5 minuten maar geeft je echt een heel goed beeld wat werken in de kinderopvang inhoudt.

Werken in de kinderopvang in Tilburg

 

Nu even geen tijd om de hele film te bekijken? Deze korte filmpjes geven je ook een goede indruk.

Debbie, Martha & Ralph werken in de kinderopvang

Simone maakte de overstap naar de kinderopvang

Lisa volgt de opleiding AD PEP en werkt in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang?

 

Keuzemarkt: wat is er allemaal mogelijk met jouw opleiding en ervaring?
Het liefste maken we persoonlijk kennis. Zodat we kunnen horen wat jouw wensen zijn. Waar ben je precies naar op zoek? En hoe zou dat kunnen passen bij een van de 50 locaties waar we voor werken in de stad? Daarom nodigen we je graag uit voor onze volgende keuzemarkt. Hier zullen medewerkers en leidinggevenden van de organisaties waar we mee samenwerken aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden. En onze HR-adviseurs zijn er ook om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken.

Aanmelden keuzemarkt

Veel, weinig of geen ervaring?
Onze HR-adviseurs kunnen je bijvoorbeeld meteen vertellen of je met jouw opleiding direct zelfstandig aan de slag kunt op de groep of dat je eerst een zogenaamd BBL-traject kunt volgen. Op elke locatie werken ervaren pedagogisch professionals waar je veel van kunt leren.

Ook als je al (veel) ervaring hebt in de kinderopvang is deze keuzemarkt voor jou interessant. Omdat we met verschillende organisaties en locaties werken kunnen we je keuze bieden.
Wat past bij jou? Wil je hele of halve dagen werken? Hoeveel uur? Werk je het liefste met baby’s, peuters of schoolgaande kinderen? Ben je graag bezig met natuurbeleving of bewegen? Ben jij degene die het liefst eigen, niet alledaagse activiteiten bedenkt? En/of ben jij juist die professional die graag de verbinding zoekt met school en andere partners?


Wie zijn wij?
Servicebureau Kinderopvang helpt kinderopvanglocaties onder meer met hun pedagogisch beleid , kwaliteit, huisvesting en communicatie. Én met het zoeken en selecteren van goede, professionele medewerkers. In Tilburg werken we samen met meer dan 50 kinderopvanglocaties van Kinderstad, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche. Samen maken we onderdeel uit van de Stichting Kinderopvanggroep. Je komt dus niet voor ons werken maar wij brengen je in contact met de organisaties en hun locaties. Omdat wij deze heel goed kennen kunnen we samen met jou een locatie en type opvang zoeken die echt bij je past.

Meer weten over de kinderopvangorganisaties waarvoor wij werken?
 

Liever direct of eerder al contact?
Als je liever direct al meer informatie wilt over wat we voor jou kunnen betekenen dan kun je contact opnemen met Kirsten Muller.

Kirsten Muller
HRM Adviseur
M 06 302 962 84
k.muller@sbkinderopvang.nl