Werken in de Kinderopvang in Tilburg

Pedagogisch professional leest voor in kinderopvang Tilburg

Wat fijn dat je ons gevonden hebt! Wij zijn op zoek naar pedagogisch professionals die in Tilburg aan de slag willen gaan. Ben je slechts een paar uur per week beschikbaar, of misschien wel meerdere dagen? Alles is mogelijk. Zeg jij maar hoeveel je wilt werken, dan passen wij je contract er op aan. We hebben goede arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk mooie locaties en fijne collega’s, maar dat spreekt bij ons voor zich! :-) 

Laat direct je gegevens achter

 

Welk merk past bij jou?

Wij zijn Servicebureau Kinderopvang en werken in Tilburg samen met de organisaties Kindercrèche, Kinderstad en Sterre Kinderopvang. Ieder merk heeft z’n eigen unieke punten en we onderzoeken graag met jou welk merk het beste bij je past!

  • Bij Kindercrèche leggen we de focus op het jonge kind. Baby’s en peuters krijgen spelenderwijs een stevige basis mee in hun ontwikkeling. Er is hier veel ruimte voor extra ondersteuning, zowel voor de kinderen als de ouders.
  • Op de Kinderstad campus worden kinderen gevolgd van baby- tot pubertijd. Kinderen vinden bij ons vriendschap, ondersteuning, uitdaging en ontspanning onder 1 dak met school. En als ze iets extra’s willen kunnen ze naar de thema-bso’s (sport-, cultuur-, outdoor- en urban bso’s).
  • Bij Sterre Kinderopvang vinden we dat je een kind, kind moet laten zijn. We helpen ze alleen de wereld te ontdekken. Bovendien zijn alle Sterre locaties groen, zowel van binnen (natuurlijke materialen) en buiten (moestuinen, dieren)!

We zijn benieuwd welke organisatie het beste bij jou past! 

Interesse? Laat eenvoudig je gegevens achter!

Klik op de blauwe "Solliciteer nu" button hieronder en laat je gegevens achter. Een cv is niet nodig, dus je vult het formulier heel snel in:

Solliciteer nu

Wij van Servicebureau Kinderopvang helpen alle locaties van bovengenoemde organisaties in hun zoektocht naar personeel. In Tilburg hebben we meer dan 60 locaties en we kunnen je dan ook veel keuze bieden, qua uren, maar ook inhoudelijk of wat betreft werksoort (kinderdagverblijf, peuteropvang of bso). De keuze is aan jou!

Hoe gaat het in z’n werk?

Je vult het sollicitatieformulier in en 1 van onze HR specialisten neemt contact met je op. Beschik je over de juiste papieren? Dan plannen we een eerste gesprek met je in. Als je enthousiast bent na dit gesprek (en wij ook 😉) dan plannen we een meedraaidag voor je in en bekijken we samen of je aan de slag kan!

Wij kijken er in ieder geval naar uit om met je aan de slag te gaan. Hopelijk jij ook?