Werken in de kinderopvang in Eindhoven, Valkenswaard of Waalre?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om te werken in de kinderopvang in Eindhoven, Valkenswaard of Waalre. Misschien heb je al ervaring in deze sector, maar ook als het helemaal nieuw voor je is en je nieuwsgierig bent of het bij je zou kunnen passen: welkom. We geven je een eerste indruk van wat je kunt verwachten.

Direct aanmelden voor een kennismaking

Ervaringen van (andere) pedagogisch professionals
Verschillende pedagogisch professionals uit regio Eindhoven laten in onderstaande film zien waarom ze gekozen hebben voor kinderopvang. En waarom ze altijd met plezier naar hun werk gaan. In ongeveer 5 minuten krijg je een goed beeld van wat werken in de kinderopvang inhoudt.

Werken in de kinderopvang in Eindhoven, Waalre & Valkenswaard

Geen tijd om de hele film te bekijken? Deze korte filmpjes geven je ook een goede indruk:

Claudia, Maaike en Marieke werken in de kinderopvang

Van kraamzorg naar kinderopvang: er is veel mogelijk!

Collega's én kinderen zijn een hecht team

Kinderopvang in Valkenswaard, Waalre & Eindhoven

De ontwikkeling van kinderen stimuleren in de kinderopvang

 

Keuzemarkt in regio Eindhoven: wat is mogelijk met jouw opleiding & ervaring?
Het liefste ontmoeten we je persoonlijk, zodat we kunnen horen wat jouw wensen zijn. Waar ben je naar op zoek? En past dit bij een van de 20 locaties waar we voor werken in Eindhoven, Waalre en Valkenswaard? We zouden het leuk vinden als je langskomt op onze keuzemarkt. Hier zullen medewerkers en leidinggevenden van de organisaties waar we mee samenwerken aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden. En onze HR-adviseurs zijn er ook om samen met jou naar de mogelijkheden te kijken.

Aanmelden keuzemarkt

Veel, weinig of geen ervaring?
Onze HR-adviseurs kunnen je bijvoorbeeld meteen vertellen of je met jouw opleiding direct zelfstandig aan de slag kunt op de groep of dat je eerst een zogenaamd BBL-traject kunt volgen. 

Heb je al (veel) ervaring in de kinderopvang? Ook dan is de keuzemarkt interessant. Wij werken met verschillende organisaties en locaties in de regio Eindhoven en kunnen je keuze bieden.

Wat past bij jou? Wil je hele of halve dagen werken? Hoeveel uur? Werk je het liefste met baby’s, peuters of schoolgaande kinderen? Ben je graag bezig met natuurbeleving of bewegen? Ben jij degene die het liefst eigen, niet alledaagse activiteiten bedenkt? En/of ben jij juist die professional die graag de verbinding zoekt met school en andere partners?


Wie zijn wij?
Servicebureau Kinderopvang helpt kinderopvanglocaties onder meer met hun pedagogisch beleid, kwaliteit, huisvesting en communicatie. Én met het zoeken en selecteren van goede, professionele medewerkers. In regio Eindhoven werken we samen met meer dan 10 kinderopvanglocaties van Horizon Kinderopvang in Valkenswaard, Kinderstad Waalre en Kinderstad International in Eindhoven. Samen met Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche maken we onderdeel uit van de Stichting Kinderopvanggroep. Je komt dus niet voor ons werken maar wij brengen je in contact met de organisaties en hun locaties. Samen met jou kunnen we een locatie en type opvang zoeken die echt bij je past.

Contact
Liever direct meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kirsten Muller.

Kirsten Muller
HRM Adviseur
M 06 302 962 84
k.muller@sbkinderopvang.nl