Werken in de Kinderopvang in regio Eindhoven

Valkenswaard, Waalre & Cranendonck

Pedagogisch professional in Eindhoven
Pedagogisch professional in Eindhoven

Wat leuk dat je interesse hebt in werken in de kinderopvang in de Zuid-Oost Brabant. In deze regio hebben we 25 locaties en we kunnen je dan ook veel keuze bieden; qua uren, locatie, doelgroep of werksoort (kinderdagverblijf, peuteropvang of bso). De keuze is aan jou! Ben je slechts een paar uur per week beschikbaar, of misschien wel meerdere dagen? Ben je sportief, creatief of gek op baby's? Alles is mogelijk. We hebben goede arbeidsvoorwaarden. En natuurlijk mooie locaties en fijne collega’s, maar dat spreekt bij ons voor zich! :-) 

Valkenswaard, Cranendonck, Waalre of Eindhoven

In de regio Eindhoven werken we samen met zo’n 25 kinderopvanglocaties van Kinderstad Waalre, Horizon Kinderopvang, International Childcare Eindhoven en Peuterdorp. Iedere organisatie heeft z’n eigen unieke kenmerken en ieder merk een eigen werkwijze en visie. We onderzoek graag met jou welk merk het best bij je past! 

Lastig om een keuze te maken?

Vind je het lastig om te bepalen welk merk of welke locatie goed bij jou zal passen? Klik op de "Solliciteer nu" button hieronder en laat je gegevens achter. HR gaat samen met jou kijken naar de mogelijkheden! Een cv is niet nodig, dus je vult het formulier heel snel in:

Solliciteer nu

Wil jij je dag ook goed beginnen? En ben je benieuwd hoe het is om op 1 van onze locaties te werken? Laat het ons weten!