Werken in de Kinderopvang in regio Eindhoven

incl. Valkenswaard, Waalre & Cranendonck

Pedagogisch professional in Eindhoven

Welkom op de vacaturepagina voor werken in de kinderopvang in de regio Eindhoven. Ben je op zoek naar een baan in de kinderopvang en wil je zelf kunnen bepalen voor hoeveel uur? Werk je graag op een kinderdagverblijf, peuteropvanglocatie of ga je liever aan de slag op een bso? Heb je al een baan, maar wil je deze graag combineren? Ook dat kan! We hebben een ruime keuze aan vacatures voor pedagogisch professionals en we denken graag met je mee over de mogelijkheden die passen bij jou! 

Valkenswaard, Cranendonck, Waalre of Eindhoven

In de regio Eindhoven werken we samen met zo’n 25 kinderopvanglocaties van Kinderstad Waalre, Horizon Kinderopvang, Peuterdorp en International Childcare Eindhoven. Iedere organisatie heeft z’n eigen unieke kenmerken en ieder merk een eigen werkwijze en visie.

Laat je gegevens achter via de sollicitatieknop hieronder en wij kijken graag samen met jou welke locatie het beste bij je past:

Solliciteren

Zodra we je sollicitatie ontvangen hebben zullen we contact met je opnemen. Heb je alle benodigde diploma’s? Dan plannen we een eerste gesprek met je in. Als we van beide kanten enthousiast zijn plannen we een meedraaidag in en kun je hopelijk snel starten!

Weet je niet zeker of je de juiste papieren hebt? Afhankelijk van waar je wil werken gelden er andere eisen. Wil je bijvoorbeeld aan de slag op een bso? Dan hebben we hier een lijst met opleidingen waarmee je gekwalificeerd bent voor pedagogisch professional BSO. Ben je gekwalificeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vul dan snel het formulier in via onderstaande blauwe knop!

Ja, ik zoek een nieuwe baan in de kinderopvang

Wil jij je dag ook goed beginnen? En ben je benieuwd hoe het is om op 1 van onze locaties te werken? Laat het ons weten!