Werken in de Kinderopvang

in Tilburg of regio Valkenswaard/Waalre/Eindhoven

werken in de kinderopvang
werken in de kinderopvang

Een baan in de kinderopvang is misschien wel de allerleukste job die er is! Mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen: baby’s vertroetelen, peuters voorbereiden op de basisschool en de schoolgaande kinderen uitdagen op de bso. Als pedagogisch professional* heb je een hele veelzijdige baan waar je enorm veel voor terugkrijgt. Zowel van de kinderen, de ouders en natuurlijk je collega’s.

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan als pedagogisch professional? Dan komen we heel graag met jou in contact! We hebben op dit moment meerdere vacatures open staan op verschillende kinderdagverblijven, peuteropvanglocaties en bso's. We werken met verschillende organisaties samen, waardoor er veel keuze is. Hierdoor is er altijd een plek die bij je past!

Kies hieronder naar welke regio je voorkeur uit gaat:

Werken in Tilburg

Werken in regio Eindhoven

*In de kinderopvang werken geen medewerkers maar pedagogisch professionals. Werken in de kinderopvang is een heel waardevol en professioneel beroep. Je geeft kinderen een basis mee waar ze de rest van hun leven letterlijk en figuurlijk op kunnen bouwen. Hoe mooi is dat?