Vacature projectleider huisvesting

m/v 30-36 uur per week

Interieur Rendierhof

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet– en regelgeving maar ook met marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT.

De vraag naar professionele kinderopvang blijft groeien. Daarom zijn we op korte termijn, wegens uitbreiding van de afdeling Huisvesting, op zoek naar een:

projectleider huisvesting

m/v (30 - 36 uur)

Als projectleider huisvesting ben je werkzaam op de afdeling Huisvesting. Met onze gebouwen, binnen- en buitenruimtes dragen wij bij aan een uniek speel-, leef- en werkklimaat voor onze kinderen en medewerkers.

Wat ga je doen?

In de functie projectleider huisvesting ga je aan de slag met diverse projecten. Denk hierbij aan nieuwbouw van een kindcentrum, verduurzamingsprojecten of de restyling van het interieur of exterieur van een bestaande locatie. Je bent van begin tot einde verantwoordelijk voor een goede en gedegen uitvoering van de projectopdracht. Je draagt zorg voor de uitvoering, bewaking en oplevering van bouwprojecten. Daarnaast stuur je, op basis van een projectplan, externe partijen zodanig aan dat het projectplan binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie wordt gerealiseerd.

Zoeken wij jou?

Om de projectplannen te realiseren is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken met collega’s en externe partijen en dat je goed kunt plannen en organiseren. Je hebt een Hogere Technische opleiding afgerond (zoals HBO-bouwkunde) en ervaring met soortgelijke (bouw)projecten. Het is voor jou geen probleem om partijen mee te nemen in de plannen. Je weet waar je het over hebt en je vindt het leuk om goede relaties op te bouwen en te onderhouden met o.a. leveranciers. Je bent communicatief vaardig en kunt goed prioriteiten stellen. Als het niet loopt zoals gepland, dan is het belangrijk dat je met oplossingen en ideeën komt, om tot een goed eindresultaat te komen.  

Wij bieden jou

Wij bieden jou een afwisselende functie in een leuk team binnen een informele organisatie. Deze functie valt in schaal 9 van de CAO Kinderopvang, de arbeidsvoorwaarden vind je terug in deze CAO.

Laat het ons weten!

Heb jij ervaring als projectleider, ben jij enthousiast, werk je graag in teamverband en zoek je afwisseling en uitdaging? Dan horen wij graag van je!

Stuur je cv en korte motivatie (brief/video) zo snel mogelijk naar Geert Keijzers, directeur Huisvesting: g.keijzers@sbkinderopvang.nl 

Wil je nog iets weten? Neem dan contact op met Geert Keijzers op 06 – 10 24 89 43.