Vacature projectadviseur huisvesting

m/v 30-36 uur per week

Tierentijn

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet– en regelgeving maar ook met marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT.

De vraag naar professionele kinderopvang blijft groeien. Daarom zijn we op korte termijn, wegens uitbreiding van de afdeling Huisvesting, op zoek naar een:

projectadviseur huisvesting

m/v (30 - 36 uur)

Als projectadviseur huisvesting ben je binnen de afdeling Huisvesting verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het ontwerpen van onze gebouwen. Met onze gebouwen, binnen- en buitenruimtes dragen wij bij aan een uniek speel-, leef- en werkklimaat voor onze kinderen én medewerkers.

Wat ga je doen?

In de functie projectadviseur huisvesting voer je, in opdracht van de directeur huisvesting, werkzaamheden uit in het kader van nieuw-, verbouw- en verduurzamingsprojecten. Denk hierbij aan het begeleiden van de initiatiefase tot het leiden van het betreffende project en de start van de bouwwerkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de goede organisatie en verloop van het ontwerpproces en voor een goede overdracht aan de portefeuillemanager gebouwen en de projectleider huisvesting van het bijbehorende bouwproject.

Daarnaast geef je als projectadviseur huisvesting advies en ontwikkel je huisvestingprojecten met interne en/of externe partijen. Je bent het aanspreekpunt voor nieuwbouw- en verduurzamingsprojecten en tijdens het project signaleer je knelpunten en onderhoud je nauw contact met alle betrokken partijen. Tijdens je werk heb je te maken met administratieve processen, richtlijnen en normen. Het goed documenteren van de gemaakte afspraken, de financiële kaders en voortgang van de processen is dan ook van groot belang.

Zoeken wij jou?

Om de projecten goed en zelfstandig te kunnen begeleiden beschik je over een afgeronde opleiding in bouwmanagement of architectuur (HBO/WO) en een flinke dosis relevante werkervaring bij ontwerptrajecten. Je beschikt over organisatorische vaardigheden en bent stressbestendig. Daarnaast ben je communicatief sterk, proactief en werk je graag in een team. Tijdens het begeleiden en adviseren bij projecten houd je altijd het kostenaspect goed in de gaten en werk je graag naar een mooi eindresultaat toe.

Wij bieden jou

Een uitdagende functie voor een maatschappelijke organisatie. In de CAO Kinderopvang staan de arbeidsvoorwaarden benoemd, deze functie valt in schaal 10 van de desbetreffende CAO.

Laat het ons weten!

Zoek je afwisseling en uitdaging in je projecten en werk je graag in teamverband? Dan horen wij graag van je! Stuur je cv en korte motivatie (brief/video) zo snel mogelijk naar Geert Keijzers, directeur Huisvesting: g.keijzers@sbkinderopvang.nl

Wil je nog iets weten? Dan kun je contact opnemen met Geert Keijzers op 06 – 10 24 89 43.