Vacature Planner

24 - 36 uur per week

KDV Koolhoven

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet – en regelgeving maar ook marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT. 

Onze afdeling Planning is op zoek naar een

Planner (24 - 36 uur)

Wat houdt de functie in?
Jij houdt van plannen, puzzelen en analyseren. Je bent secuur en communicatief sterk. Als Planner binnen Servicebureau Kinderopvang ben je samen met je collega planners en planningsspecialisten verantwoordelijk voor de optimale kindplanning op onze ruim 80 verschillende locaties. Hierbij pas je ons kindplaatsingsbeleid en de uitgebreide wet- en regelgeving toe, waaronder de kindaantallen per leeftijdscategorie, per medewerker en de vereisten per opvangsoort. Naast de planning ben je ook bezig met het (telefonisch) adviseren van ouders, het (her)berekenen van de ouderbijdrage, het maken, verzenden en registreren van plaatsingsovereenkomsten. Bovendien ondersteun je interne klanten met de administratie en draag je zorg voor de maandelijkse facturatie aan ouders. Kortom: een hele veelzijdige en uitdagende functie!

We zoeken jou
We zoeken een collega met HBO-werk- en denkniveau die zelfstandig, proactief en ondernemend te werk te gaat. Ervaring met kindplanning, Excel en/of het programma KidsAdmin is een pré. Heb je geen ervaring? De regels kennen wij als geen ander en kunnen we je leren als je onze branche nog niet kent. 

Hou je van puzzelen? Heb je snel inzicht in complexe afwegings-/planningsvraagstukken? Heb je analytisch vermogen, werk je accuraat en ben je stressbestendig? Dan ontmoeten we je graag!

We bieden:

  • Een leuke, afwisselende functie voor minimaal 24 uur per week (ook contract mogelijk voor 28, 32 of 36 uur)
  • Werken in een gezellig, informeel team
  • Een mooie werkplek in een modern en authentiek kantoor in Tilburg
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling in schaal 8

Voor meer informatie en de uitgebreide functiebeschrijving kan contact worden opgenomen met Susanne de Weert, Directeur Bedrijfsvoering via s.deweert@sbkinderopvang.nl of 06-83608773.

Heb je interesse in deze functie dan ontvangen we graag jouw korte motivatie en cv voor 23 november 2021, deze kun je sturen naar: planning@sbkinderopvang.nl.