Vacature Pedagogisch Didactisch specialist

Buitenschool BOOST

Boost

Zin in een nieuwe uitdaging op het gebied van ontwikkeling van jonge kinderen? Echt met de kinderen bezig zijn. Wil jij jouw ervaring, en specialisme inzetten én inhoudelijk bijdragen aan het nieuwe concept BOOST? Een baan die je ook kunt combineren met een andere baan of je eigen bedrijf?  Lees snel verder!
 

Vacature Pedagogisch Didactisch specialist (al vanaf 6 uur per week!)


Over BOOST

Buitenschool BOOST is een nieuwe aanvullende vorm van dienstverlening voor de bso. We vinden het belangrijk dat kinderen naar de buitenschoolse opvang (bso) komen om te ontspannen, allerlei activiteiten te ondernemen en plezier te maken met vrienden. Met BOOST willen we extra bijdragen aan de ontwikkeling en het bso-aanbod verder verrijken. Dit doen we door specialistische activiteiten aan te bieden. Toegankelijk voor elk bso-kind, ongeacht achtergrond of financiële mogelijkheden. Denk hierbij aan: digitale uitdaging, huiswerkbegeleiding, leesstimulering, weerbaarheidstraining, remedial teaching enz. Met BOOST vind je alles onder één dak, waardoor kinderen alle specialistische ondersteuning binnen handbereik hebben en ouders het gemak ervaren van alles op één locatie.

Ben jij die bevlogen hbo-specialist en wil je aan de slag gaan op onze bso’s? Denk je graag mee en heb je zin om een uitdagend specialistisch activiteitenprogramma neer te zetten?

Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je werkt mee op de buitenschoolse opvang. Je start de middag met je vaste collega’s. De kinderen komen uit school en samen geniet je van een gezamenlijk fruitmoment. Daarna ga je met groepen kinderen aan de gang met jouw specialistische activiteiten. Je gebruikt hierbij o.a. high-tech middelen; van een digibord tot een interactieve speelvloer en van green screen tot programmeerrobots. Interactief en uitdagend leren staat voorop. 

Kijk hier voor het functieprofiel pedagogisch didactisch specialist.

Wat bieden we?

  • Een fijne samenwerking waarin we samen kijken naar hoe we deze extra activiteiten aan kinderen kunnen vormgeven. Ideeën zijn erg welkom;
  • Een flexibele en zelfstandige functie waarbij je mag pionieren;
  • Een dynamische werkomgeving waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat;
  • Naar eigen inzicht jouw kwaliteiten inzetten;
  • Salarisschaal 9 conform cao kinderopvang;
  • Contractomvang vanaf 6 uur per week.

Wat vragen we?

Je hebt een hbo diploma. Bij voorkeur op het gebied van onderwijs of pedagogiek, in elk geval aangevuld met een gespecialiseerde opleiding op gebieden zoals; remedial teaching, hoogbegaafdheid, weerbaarheidstraining, fysiotherapie, mindfulness, digitale geletterdheid of rekenspecialisme. Daarnaast ben je bevoegd om te werken in de kinderopvang, check hier of dit zo is.

Waar wacht je nog op?

Ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheden van BOOST? Vertel ons jouw idee over hoe je jouw specialisatie kunt inzetten op de bso. Stuur een motivatiebrief en je CV aangevuld met een kopie van je diploma’s naar m.bolder@sbkinderopvang.nl

Buitenschool BOOST is onderdeel van de Kinderopvanggroep. Heb je nog vragen, wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie? Neem dan contact op met Monique Bolder, directeur BOOST via: 06 - 13978197