Vacature Onderhouds-medewerker m/v

30-36 uur per week

Gereedschapskoffer

Deze vacature is inmiddels ingevuld

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet– en regelgeving maar ook marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT.

Om de gebouwen en inventaris die we gebruiken voor het bieden van goede kinderopvang, in topconditie te houden zijn we op korte termijn, wegens uitbreiding van het onderhoudsteam, op zoek naar een:

Onderhoudsmedewerker m/v

(30 - 36 uur)

 

Wat ga je doen?

Als onderhoudsmedewerker voer je alle algemene, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden (aan gebouwen, inventaris en speelgoed) uit. Dit doe je volgens een vastgesteld schema of op basis van eigen waarneming of melding van gebruikers. Je lost eenvoudige storingen zelf op en zorgt dat ingewikkelde meldingen afgehandeld worden door specialisten. Je signaleert gebreken en doet verbetervoorstellen.

Voor het reguliere onderhoud bezoek je iedere maand onze locaties. Tijdens het bezoek aan een locatie los je niet alleen de storingen op, maar voer je ook een check uit op mogelijke veiligheidsrisico’s. Een veilige (werk)omgeving voor zowel onze kinderen als de pedagogisch professionals staat met stip op één.

Natuurlijk kan er op ieder moment van de dag een spoedstoring ontstaan. Dat wil zeggen dat je planning van de dag geheel kan veranderen, omdat de storing direct verholpen moet worden.

Je werkt in een klein team, maar bent vooral zelfstandig op pad met de bedrijfswagen. Een Rijbewijs B heb je dan ook op zak. Collega’s wisselen graag kennis uit en leggen je graag uit hoe het onderhoud binnen onze organisatie het beste werkt. Hierbij wordt vooral weer rekening gehouden met de veiligheid van iedereen op onze locaties.

Sinds kort werken wij met een nieuw systeem voor het meldingen van storingen. Voor juist gebruik van dit systeem is basiskennis gevraagd op het gebied van automatisering. Denk hierbij aan ervaring met e-mailverkeer en het werken met een tablet (iPad).

Zoeken wij jou?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en steek je graag je handen uit de mouwen bij het onderhouden van de kwaliteit van onze inspirerende locatie? Dan horen wij graag van je!

Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via een opleiding en loopbaan, dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt, is je motivatie: waarom zoeken wij jou? Neem ons mee in jouw werkende leven; vertel waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag er uitziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort snel in Tilburg. Tot dan?!

Deze functie valt in schaal 6 van de cao Kinderopvang met daarin onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Jaarlijks 210 verlofuren bij 36 uur werken
  • Deelname aan de pensioenregeling van PFZW
  • Maandelijks EUR 8,- bruto vergoeding voor de zorgverzekering
  • Eindejaarsuitkering van 2%

Naast de cao Kinderopvang bieden wij:

  • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,19 per km (vanaf 11 km)
  • Voordelen voor jou (en je gezinsleden) via een collectieve zorgverzekering bij CZ
  • Mogelijkheden tot het volgen van cursussen

 

Wil je nog iets weten?
Dan kun je bellen met Huub Smits, Teamleider Beheer & Onderhoud, op 06 – 83 20 18 25.

Heb je interesse?
Stuur je cv en korte motivatie (brief/video) zo snel mogelijk naar h.smits@sbkinderopvang.nl