Vacature onderhouds-medewerker

30-36 uur per week

Kind met boor

Servicebureau Kinderopvang heeft specifieke kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, pedagogiek, huisvesting, ICT, kindplanning, financiën, marketing en communicatie in de kinderopvangsector. De kinderopvanglocaties waar we voor werken kunnen hierdoor extra kwaliteit en professionele kinderopvang bieden zonder dat het ten koste gaat van de persoonlijke aandacht voor kinderen en ouders.

Om de gebouwen en inventaris die we gebruiken voor het bieden van kinderopvang in op en top conditie te houden zijn we op korte termijn op zoek naar uitbreiding van ons onderhoudsteam in de vorm van een

Onderhoudsmedewerker m/v (30-36 uur per week)

 

De functie

Als onderhoudsmedewerker voer je alle algemene, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen, inventaris en speelgoed uit. Dit doe je volgens een vastgesteld schema of op basis van eigen waarneming of melding van de gebruikers. Je lost eenvoudige storingen zelf op en zorgt dat ingewikkelde meldingen afgehandeld worden door specialisten. Je signaleert gebreken en doet verbetervoorstellen.

Natuurlijk kan er op ieder moment van de dag een spoedstoring ontstaan. Dat wil zeggen dat je planning van de dag geheel kan veranderen omdat de storing direct verholpen moet worden. Voor het melden van deze storingen hebben we ook een spoedlijn. Wij vragen je om deze taak ook met enige regelmaat op je te nemen.

Afhankelijk van de kennis en kunde die je meebrengt willen we je ook graag inzetten op kleinere projecten. Hierbij moet je denken aan afrondende werkzaamheden na een renovatie of bij nieuwbouw, in nauwe samenwerking met de collega’s van team Ontwerp & Ontwikkeling. Je kunt dan denken aan het aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen, afmonteren van los meubilair en armaturen. Verder kan jouw inzet ook gevraagd worden als coördinator/uitvoerder bij grotere spoedklussen zoals bijvoorbeeld een lekkage. Er wordt dan verwacht dat je het herstel organiseert, zoals schoonmaak, reparatie van de lekkage en het herstel van de waterschade. Dit geschiedt dan in goed overleg met de directeur van de locatie om er voor de zorgen dat de reguliere opvang zoveel mogelijk door blijft gaan.

Spreekt dit jou helemaal aan? Dan missen wij jou!

Ben je in staat in de rol van onderhoudsmedewerker de kwaliteit van het totale onderhoud te bewaken? En steek je graag je handen uit de mouwen bij het afronden van onze inspirerende locaties? Dan missen wij jou!

Herken je jezelf in bovenstaande profiel en heb je zin om hier helemaal jouw functie van te maken. Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via opleiding en loopbaan dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Neem ons mee in jouw werkende leven; vertel waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag eruit ziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort snel in Tilburg.

Laat je voor 11 november 2020 iets weten? Tot dan?! Je kunt je reactie (brief én cv) sturen naar h.smits@sbkinderopvang.nl.
Telefonisch contact mag natuurlijk ook op 06 83 20 18 25 (Huub Smits, Teamleider Beheer & Onderhoud).

Als er een klik is…

...dan bieden we je heel graag een baan aan voor 30 – 36 uur per week. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een zeer betrokken enthousiaste groep collega’s.