Vacature Medewerker HR Servicedesk

(18-20 uur)

Werken in de kinderopvang

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet– en regelgeving, maar ook marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT.  

Ben jij communicatief sterk en pak jij zaken snel op? Servicebureau Kinderopvang zoekt een

Medewerker HR Servicedesk (18-20 uur per week)

Wat ga je doen?

Servicebureau Kinderopvang zoekt een Medewerker HR Servicedesk die beschikbaar is voor onze pedagogisch professionals om (telefonisch) vragen te beantwoorden over verschillende HR onderwerpen. Je bent het eerste contactpersoon richting onze pedagogisch professionals. Dankzij jou zijn ze vlot en goed geïnformeerd over bijvoorbeeld wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden, cao kinderopvang, maar ook voor het bespreken van bijvoorbeeld loopbaanwensen of een vraag over HR systemen.

Jouw werkdag start met het beantwoorden van vragen die via de mail aan jou worden gesteld. Tussen 12:00 en 15:00 gaan onze pedagogisch professionals met pauze, en dan zit je klaar om hen telefonisch te woord te staan. Met jouw servicegerichte instelling beantwoord je hun vragen op basis van hun specifieke situatie. In deze functie ben je in nauw contact met de 2 HR medewerkers en 4 HR Specialisten. Mogelijke knelpunten of cases die een andere aanpak vragen, bespreek je nader met de HR Specialisten voor verdere opvolging. Het betreft hier een nieuwe functie waarin je jouw allround HR werkervaring toepast op verschillende HR vraagstukken en proactieve communicatie richting medewerkers.

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde HR-opleiding (MBO of HBO), aantoonbare HR werkervaring, bent servicegericht en beschikbaar op onze specifieke werktijden. Je hebt een groot inlevingsvermogen en gaat altijd voor een tevreden collega. Je bent een vrolijk en positief ingesteld persoon. Een achtergrond in telefonisch klantcontact is fijn, maar geen vereiste om deze functie goed uit te kunnen voeren. Wij werken met Youforce/Beaufort, waarin de personeelsmutaties verwerkt worden, en met Quebble voor de personeelsplanning. Het is een pré als je deze systemen al kent.

Beschikbaarheid

Je bent op vaste tijden 18-20 uur per week beschikbaar om de vragen per mail en telefoon te behandelen. Deze vaste tijden zijn van 11.00-15.30 uur. Een verdeling over 4 of 5 dagen behoort tot de mogelijkheden. 

Wat bieden wij?

Een contract voor bepaalde tijd (12 maanden) voor 18-20 uur in de week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; een marktconform salaris ingedeeld in schaal 7 van de CAO Kinderopvang met vakantietoeslag van 8%, aangevuld met prima aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een vergoeding van je reiskosten boven de 10 km afstand, een tegemoetkoming in de kosten van je aanvullende zorgverzekering en een eindejaarsuitkering. En uiteraard een leuke, veelzijdige functie op een HR afdeling van een maatschappelijke organisatie in een authentiek pand in Tilburg

Solliciteren

Ben jij de kandidaat voor deze vacature? Richt dan je CV en motivatie aan sollicitatie@sbkinderopvang.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Voor meer vragen over deze vacature kun je terecht bij Marlous Janssens, HR Specialist via 06-82065664 (bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag).