Vacature Marketing en Communicatie Specialist

28-32 uur

Koolhoven blokken bouwen

DEZE VACATURE IS GESLOTEN.

 

Kinderopvang is een prachtige sector. Je mag bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen in de belangrijkste jaren van hun leven. Het is ook een groeiende en dynamische sector. Je hebt te maken met politiek, wet – en regelgeving maar ook marktwerking. Deze dynamiek voel je op het Servicebureau Kinderopvang in Tilburg, waar we tientallen kinderopvanglocaties adviseren en ondersteunen. We hebben specialistische kennis in huis op het gebied van financiën, marketing en communicatie, kindplanning, huisvesting, pedagogiek en kwaliteit, HR en ICT.

Onze marketingdames zijn – met enige spoed – op zoek naar een ervaren:

Marketing en Communicatie Specialist

De afdeling Marketing en Communicatie is enerzijds verantwoordelijk voor organisatiebrede vraagstukken, zoals de ontwikkeling van de verschillende merken en het faciliteren van middelen zoals websites voor alle organisaties/locaties. Anderzijds adviseren we de locatiedirecteuren op het gebied van marketing en communicatie. Dit zijn uiteenlopende vraagstukken en varieert van het doorverwijzen naar leveranciers tot het meedenken over de positionering of adviseren bij crisiscommunicatie.
 

Een dag zou er zomaar als volgt uit kunnen zien

Je start je dag met informeel overleg met je drie collega-marketeers (momenteel via Teams, over een tijdje hopelijk weer in het ‘echt’!). Dan ga je in samenwerking met de online marketing specialist aan de slag met de peutercampagne. Je start met het schrijven van de tekst voor de landingspagina en maakt vervolgens enkele opzetjes voor de social media posts. Dan word je gebeld door 1 van de directeuren van een buitenschoolse opvang: er is een incident geweest, gelukkig niets bijzonders, maar ze vraagt wel om je hulp bij de communicatie. Dus ga je hier direct mee aan de slag. Je overlegt met collega’s van de afdeling Pedagogiek en bereidt de brief voor de ouders voor. Na de lunch bezoek je 1 van de kinderdagverblijven voor een overleg met de directeur en adviseer je welke promotiemiddelen het beste ingezet kunnen worden. Tot slot bel je nog even met het ontwerpbureau voor de status van de ontwerpen van de nieuwe logo’s.
 

Zoeken we jou?

We zoeken iemand met een aantal jaar ervaring, die van aanpakken houdt, zelfstandig is, meerdere ballen in de lucht kan houden en zich snel kan inleven. Die het leuk vindt om zowel op adviserend als uitvoerend vlak bezig te zijn. Liefst ook iemand die zowel on- als offline marketing ervaring heeft en graag goede content schrijft. Spreekt dit jou aan? En wil je graag:

  • Een leuke, afwisselende functie voor 28-32 uur per week
  • Een mooie werkplek in een modern en authentiek kantoor in Tilburg (zodra het weer mag, voorlopig werken we nog zoveel mogelijk vanuit huis)
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, inschaling in schaal 9

Laat het ons weten!

Stuur je CV en korte motivatie (brief/video) uiterlijk 20 januari naar marketing@sbkinderopvang.nl. De eerste gesprekken staan gepland op dinsdag 26 en donderdag 28 januari.

Wil je nog iets weten? Inhoudelijk over de functie kun je bellen met Susanne de Weert, Marketing en Communicatie Specialist op 06-83 60 87 73 en voor andere vragen neem je contact op met Marieke van der Meulen, Directeur Bedrijfsvoering op 06-10 60 31 25.