Nieuws

Vacature ICT-specialist (30-36 uur)

Wij zijn op zoek naar onze ontbrekende ICT-schakel. ICT is niet onze dagelijkse wereld . Kinderopvang wel! Een goed functionerende ICT-omgeving is wel cruciaal voor het functioneren van de locaties die wij ondersteunen vanuit het Servicebureau Kinderopvang. Onze specialisten op het gebied van Kindplanning, Huisvesting, HR, Marketing en Financiën beheren tot nu toe zelf de applicaties/systemen die voortkomen uit hun vak.

 

Een belangrijke schakel ontbreekt dus

We missen een belangrijke schakel die de verbinding ziet tussen onze systemen; die gebruikersvragen van directeuren kan oplossen. Of – als dat niet lukt- kan schakelen met de softwareleverancier en daar ook een stevige onderhandelingspartner voor kan zijn, onder meer bij contracten en software-updates. Maar ook iemand die zin heeft om onze ict-processen te verbeteren daar waar nodig. Je moet het leuk vinden om zowel met beleid als met uitvoerende taken bezig te zijn.

Een dag zou er zomaar als volgt uit kunnen zien…

Je start de dag op met je beleidsstuk wat je aan het maken bent op het gebied van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Je hebt in kaart welke processen hierin een rol spelen en bent nu een beleids-en adviesstuk aan het schrijven wat je later deze week gaat bespreken met de Raad van Bestuur. De input van de andere collega specialisten heb je al en je checkt nog even bij een paar directeuren. De telefoon gaat; problemen met de telefonie op locatie X. Je gaat direct aan de slag om het probleem te verhelpen. Het blijkt iets te zijn wat op meer locaties speelt. Je gaat telefonisch in overleg met de leverancier en denkt ondertussen na over een structurele verbetering.

Tussendoor beantwoord je nog een aantal mails met vragen van directeuren over het Kindplanningspakket, de Kinderopvang app en de nieuwste release van het Urenregistratiesysteem (HR). Deze laatste blijkt nog niet vlekkeloos te verlopen ondanks de training die je hebt laten verzorgen voor de betrokkenen. Je plant voor volgende week een evaluatie met de aanbieder om boven tafel te krijgen wat er fout gaat.

De dag is bijna om. Je hebt een aantal directeuren snel op weg kunnen helpen omdat hun vraag een gebruiksfout bleek. De echte bugs zijn gerapporteerd en je hebt nieuwe inzichten gekregen in de problematiek rondom andere systemen en daar eerste actie op ondernomen. Het beleidsstuk AVG is blijven liggen. Een van je collega’s heeft inmiddels teruggebeld om te overleggen over de telefonie. Je was helaas niet op je plek. Morgen weer een dag!

Spreekt dit jou helemaal aan? Dan missen wij jou!

Of je jezelf nou Applicatiebeheerder noemt of Informatiespecialist of misschien wel Chief Executive Officer dat maakt ons niet zoveel uit. We zijn vooral op zoek naar iemand die zichzelf herkent in het bovenstaande profiel en zin heeft om hier helemaal zijn/haar functie van te maken. Dat je de juiste kennis en ervaring hebt opgedaan via opleiding en loopbaan dat lezen we vanzelf in je CV. Wat voor ons het verschil maakt is je motivatie: waarom missen we jóu? Neem ons mee in jouw werkende leven; vertel waar je het meest trots op bent en hoe jouw ideale werkdag eruit ziet. En wie weet ontmoeten we elkaar dan binnenkort aan de Ringbaan oost 240 in Tilburg. Tot dan?!

Je kunt ons bereiken via mail of Facebook. Telefonisch mag natuurlijk ook. Geert Keijzers (Facilitair manager - M 06 102 489 43) en Geert de Wit (Lid Raad van Bestuur - M 06 515 771 40) beantwoorden graag je vragen.

Als er een klik is… dan bieden we je heel graag een baan aan voor 30 – 36 uur per week. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een betrokken enthousiaste groep collega’s.
De functie wordt ingeschaald in salarisschaal 10, conform de CAO Kinderopvang.