Kinderopvang Tilburg Zuid

Kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang bij jou om de hoek!

Boekje lezen Kinderopvang Tilburg Zuid

In Tilburg Zuid kun je op verschillende opvanglocaties terecht van Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche. In de Blaak, het Laar, Korvel en Groenewoud kom je locaties tegen waar je terecht kunt voor peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Centraal gelegen in de wijk, goed bereikbaar vanaf de Ringbaan of om de hoek van het groene Leijpark, wat je ook zoekt, er is altijd een passende kinderopvang oplossing bij je om de hoek. 

Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche zijn drie verschillende kinderopvangorganisaties met ieder een eigen visie en aanpak op het gebied van kinderopvang. Zo kun je bij Kinderstad Tilburg terecht bij een Kinderstad Special voor Buitenschoolse opvang. Deze buitenschoolse opvanglocaties zijn gespecialiseerd in sport, outdoor, cultuur en creativiteit of juist natuur en dieren. In het Laar vind je Sport-BSO T-Kwadraat waar je kind heerlijk kan sporten en bewegen na schooltijd.

Sterre Kinderopvang locaties zijn ingesteld op de verwondering van het kind. Samen de wereld ontdekken. Dat het liefste buiten. Deze locaties zijn dan ook vaak dicht bij het groen te vinden. Zo ook hier met het Leijpark om de hoek.

Kindercrèche locaties Kleine Woud, Zuidwester, Mees, Zuiderkwartier zijn specifieke peuteropvang locaties. De locatie verwelkomt kinderen vanaf 2 jaar uit de buurt om samen te spelen, te leren en te ontdekken. De pedagogisch medewerkers bereiden de peuters spelenderwijs voor op school in de vertrouwde omgeving van de opvang. 

Kinderopvanglocaties in Tilburg Zuid

Voor kinderopvang in Tilburg Zuid kun je op verschillende locaties van Kinderstad Tilburg, Kindercrèche en Sterre Kinderopvang terecht:

Kinderstad Tilburg – Grebbe
Kinderstad Tilburg – Sport BSO T-Kwadraat

Sterre Kinderopvang – Jip & Janneke
Sterre Kinderopvang – Leijpark 

Kindercrèche – Zuidwester
Kindercrèche – Zuid
Kindercrèche – Zuiderkwartier
Kindercrèche – Kleine Woud
Kindercrèche – Mees

Kinderopvang Grebbe Tilburg Zuid

Tip! Plan een rondleiding

Een rondleiding is een goede manier om er achter te komen of een locatie bij jouw kindje past. Heb je een locatie voor kinderopvang in Tilburg Zuid op het oog? Bezoek de pagina van jouw voorkeurslocatie en vraag vrijblijvend een rondleiding aan. 

Samenwerking kinderopvang Tilburg

Wij werken in Tilburg Zuid samen met drie kinderopvangorganisaties. We stellen ze graag even kort aan je voor:

Kinderstad Tilburg
Kinderstad is een vertrouwde naam in Tilburg wanneer het gaat om professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Met bijna 30 locaties is er in vrijwel elke wijk of buurt wel een opvanglocatie van Kinderstad te vinden. Kinderstad Tilburg werkt met campuslocaties. Op deze locaties zijn kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang op één plek te vinden, het liefste dicht bij school en andere voorzieningen. Zoek je buitenschoolse opvang voor je kind? Dan biedt Kinderstad Tilburg je, naast reguliere bso's, ook Kinderstad Specials. Dit zijn bso-locaties die zijn gespecialiseerd in sport, natuur of cultuur. 

Sterre Kinderopvang
In Tilburg en Rijen vind je unieke kinderopvanglocaties van Sterre Kinderopvang. Deze locaties zijn niet in een hokje te plaatsen en hebben elk een eigen geluid, maar delen hun visie op het jonge kind. Ze helpen de kinderen de wereld te ontdekken door echt te kijken naar de kinderen en aan te sluiten bij hun verwondering en fantasie. Locaties van Sterre zijn groen; van binnen en van buiten. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijke materialen. De natuur en naar buiten gaan, vinden ze bij Sterre heel belangrijk evenals gezonden voeding.

Kindercrèche
Kinderen moeten samen kunnen opgroeien in de Tilburgse wijken. Kindercrèche wil een veilige, vertrouwde plek zijn waar baby's, peuters en schoolgaande kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Hier leren ze hoe ze vrienden kunnen maken en hoe alledaagse dingen werken, zoals de tafel dekken en samen eten. Dat doet Kindercrèche niet alleen, maar samen met ouders, familie en partners in de wijk. Iedereen is welkom!

Opvang in een andere wijk in Tilburg?

Het Servicebureau Kinderopvang werkt samen met bovenstaande drie kinderopvangorganisaties. Samen goed voor meer dan 50 kinderopvanglocaties in Tilburg. Zoek je kinderopvang in een andere wijk dan in Tilburg Zuid? Ontdek de locaties in Tilburg Noord, Tilburg Oost, Tilburg West en in Tilburg Reeshof of bekijk alle locaties.