Kinderopvang Tilburg West

Locaties in een bosrijke omgeving of juist midden in de wijk!

Samen spelen Kinderopvang Tilburg West
Samen spelen Kinderopvang Tilburg West

Zoek je kinderopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang in Tilburg West? Servicebureau Kinderopvang ondersteunt verschillende kinderopvangorganisaties in Het Wandelbos, De Reit, Het Zand en Zorgvlied. Unieke opvanglocaties op diverse plekken in de stad. Van dicht bij het bos en de universiteit tot aan locaties gevestigd midden in de wijk als onderdeel van een kindcentrum. Hier groeien kinderen op in een vertrouwde omgeving, waar de overgang van baby, naar peuter, naar kleuter klein is. Alle locaties zijn goed bereikbaar en hanteren ruime openingstijden. Kortom, veel opvangmogelijkheden gewoon bij jou om de hoek.

Kinderopvanglocaties in Tilburg West

In Tilburg West kun je voor peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang terecht op de volgende locaties:

Kindercrèche - Huub
Kindercrèche - Kruispunt

Kinderstad - Rendierhof
Kinderstad - Warande
Kinderstad - Christoffel
Kinderstad - Grebbe

Sterre Kinderopvang - Burgemeester
Sterre Kinderopvang - Floortje Nachtegaal
Sterre Kinderopvang - Wandelbos
Sterre Kinderopvang - WipWap

Kinderopvangorganisaties in Tilburg West

In Tilburg werken wij samen met drie kinderopvangorganisaties. Twee daarvan kom je tegen in Tilburg West. Voor peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang kun je terecht bij Kinderstad Tilburg en Sterre Kinderopvang. 

Kinderstad Tilburg
In Tilburg West zijn zeven vestigingen van Kinderstad Tilburg gevestigd. Hier kun je terecht voor peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang. Kinderstad werkt met campuslocaties. Hier bieden ze alle vormen van kinderopvang aan onder 1 dak (babyopvang, peuteropvang, voor – tussen en naschoolse opvang). Zo is een campuslocatie jarenlang een vertrouwde plek voor jouw kind. En sluiten kinderen hun eerste vriendschappen op het kinderdagverblijf om daarna nog lang door te gaan op school en op de bso. 

Kinderstad Tilburg heeft ook een uniek aanbod aan buitenschoolse opvang (bso). De Kinderstad Specials zijn buitenschoolse opvanglocaties die gespecialiseerd zijn in sport, outdoor, cultuur en creativiteit of juist natuur en dieren. Is jullie kind een doener, een sjouwer, een natuurliefhebber, een bouwer of een kleine wetenschapper in de dop. Bij de Specials van Kinderstad kunnen zij ontdekken wat ze leuk vinden.

  • Samenwerking tussen het basisonderwijs en alle vormen van kinderopvang.
  • Speciale bso's op het gebied van sport, cultuur en natuur.

 
Sterre Kinderopvang
Bij Sterre Kinderopvang vind je locaties met een groen keurmerk, met dieren, met een moestuin waarin kinderen en medewerkers samen groenten en fruit verbouwen. Of juist een tikje eigenzinnige locaties waar de fantasie en creativiteit extra geprikkeld worden. Waar kinderen jonge ontdekkers zijn of kleine kunstenaars. Elke locatie is uniek en heeft zijn eigen geluid. Elke dag opnieuw. Bij Sterre Kinderopvang spelen de kinderen veel buiten. Daar valt immers veel te ontdekken. Binnen spelen ze met natuurlijke (spel) materialen of ontdekken we samen nieuwe smaken.

  • Natuurlijke (spel)materialen.
  • Veel naar buiten.

Opvang in een andere wijk in Tilburg?

Het Servicebureau Kinderopvang werkt samen met drie kinderopvangorganisaties in Tilburg. Samen goed voor meer dan 50 kinderopvanglocaties. Zoek je kinderopvang in een andere wijk dan in Tilburg West? Ontdek de locaties in Tilburg Noord, Tilburg Oost, Tilburg Zuid, Tilburg Centrum en in Tilburg Reeshof of bekijk alle locaties