Kinderopvang Tilburg Oost

Samen de wijk ontdekken!

Kinderopvang Armhoefse Akker Tilburg Oost

In Tilburg Oost kun je terecht voor peuteropvang, kinderopvang van buitenschoolse opvang. In de wijken Armhoef, Loven en Fatima vind je diverse opvanglocaties van Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche. Locaties waar jouw kind met veel plezier vriendjes kan maken, de wereld kan ontdekken en zich spelenderwijs verder kan ontwikkelen. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalig kindcentrum (vaak naast de basisschool gelegen, bijvoorbeeld Armhoefse Akker) of een locatie in het groen (om de hoek van het Leijpark, Sterre locatie Leijpark) je vindt verschillende locaties direct bij jou om de hoek. Alle locaties hebben een eigen visie en aanpak, zijn goed bereikbaar en hanteren ruime openingstijden. Bekijk alle opvanglocaties in Tilburg Oost om te ontdekken wat het beste bij jouw kind past.

Kinderopvanglocaties in Tilburg Oost

Voor kinderopvang in Tilburg Oost kun je terecht bij de locaties van Kinderstad Tilburg, Kindercrèche en Sterre Kinderopvang:

Kinderstad Tilburg – Armhoefse Akker
Kinderstad Tilburg – Panta Rhei
Kinderstad Tilburg – Pendula 
Kinderstad Tilburg – Fatima
Kinderstad Tilburg – Eetclub Fatima

Sterre Kinderopvang – Aan de Waterkant 
Sterre Kinderopvang – Oculus
Sterre Kinderopvang – Leijpark

Kindercrèche – Mees

Rondleiding

Een rondleiding is een goede manier om er achter te komen of een locatie bij jouw kind past. Heb je een locatie voor kinderopvang in Tilburg Oost op het oog? Bezoek de pagina van jouw voorkeurslocatie en vraag vrijblijvend een rondleiding aan. 

 

Samenwerking kinderopvang Tilburg

Wij werken in Tilburg samen met drie kinderopvangorganisaties. Iedere organisatie en locatie heeft een eigen aanpak en visie. Lees hier meer over de verschillende merken en ontdek de verschillen. Dit helpt je wellicht om te bedenken wat het beste bij je kind en bij jullie gezin past.

Sterre Kinderopvang
Groen, gezond, fantasierijk en een tikje eigenzinnig: ontdek Sterre Kinderopvang en verwonder je elke dag, net als de kinderen. 

 • Natuurlijke (spel)materialen.
 • Veel naar buiten.
 

Kindercrèche
Samen en voor iedereen. Kies voor Kindercrèche en groei samen op in de wijk!

  • Familie en omgeving van het kind staan centraal.
  • Goede voorbereiding voor school.
   

  Kinderstad Tilburg

  Van baby tot puber. Alle vormen van kinderopvang onder 1 dak en vaak ook nog eens dicht bij huis!

  • Samenwerking tussen het basisonderwijs en alle vormen van kinderopvang.
  • Speciale bso's op het gebied van sport, cultuur en natuur.

  Opvang in een andere wijk in Tilburg?

  Het Servicebureau Kinderopvang werkt samen met bovenstaande drie kinderopvangorganisaties. Samen goed voor meer dan 50 kinderopvanglocaties in Tilburg. Zoek je opvang in een andere wijk dan in Tilburg Oost? Ontdek de locaties in Tilburg Noord, Tilburg Zuid, Tilburg West en in Tilburg Reeshof of bekijk alle locaties