Kinderopvang Tilburg Noord

Samen opgroeien in de wijk

Spelende kinderen kinderopvang Tilburg Noord

In Tilburg Noord kun je voor kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang terecht op de locaties van Kindercrèche (klik op de locatienaam hieronder om te zien welke vormen van opvang deze locatie aanbiedt) . Hier draait het om samen opgroeien, vrienden maken en leren over alledaagse dingen. Ook probeert Kindercrèche de jonge kinderen spelenderwijs voor te bereiden op de basisschool. Een aantal locaties bevindt zich zelfs in een basisschool zodat de kinderen op een natuurlijke manier hun toekomstige schoolomgeving leren kennen. 

Schoolgaande kinderen in Tilburg Noord kunnen voor- en na schooltijd terecht op de Sport-BSO Drieburcht (Kinderstad Tilburg). Hier draait het om heerlijk bewegen en sporten na schooltijd. Kinderen kunnen zo ontdekken welke sporten ze leuk vinden om te doen. Zonder extra kosten en de Sport-BSO regelt het vervoer vanaf school. 

Kinderopvanglocaties in Tilburg Noord

In Tilburg Noord kun je voor peuteropvang, kinderopvang en buitenschoolse opvang terecht op de volgende locaties:

Kindercrèche - Vlashof
Kindercrèche - Lochtenbergh 
Kindercrèche - Dirigent
Kindercrèche - Symfonie
Kindercrèche - Hazennest

Kinderstad Tilburg - Sport BSO Drieburcht

Samenwerking kinderopvang Tilburg

Wij werken in Tilburg Noord samen met twee kinderopvangorganisaties. Voor peuteropvang, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang kun je terecht bij Kindercrèche. Schoolgaande kinderen die graag veel bewegen en sporten kunnen terecht op de Sport BSO Drieburcht van Kinderstad Tilburg. 

Kindercrèche
Kinderen moeten samen kunnen opgroeien in de Tilburgse wijken. Kindercrèche wil een veilige, vertrouwde plek zijn waar baby's, peuters en schoolgaande kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Hier leren ze hoe ze vrienden kunnen maken en hoe alledaagse dingen werken, zoals de tafel dekken en samen eten. Dat doet Kindercrèche niet alleen, maar samen met ouders, familie en partners in de wijk. Iedereen is welkom!

Kinderstad Tilburg
Kinderstad Tilburg biedt naast 'reguliere' kinderopvang ook op een aantal locaties in Tilburg 'specials' aan. Dit zijn buitenschoolse opvanglocaties (bso's) die gespecialiseerd zijn in sport, outdoor, cultuur en creativiteit of juist natuur en dieren. Je kind kan hier naar hartenlust nieuwe sporten uitproberen, kennis maken met dieren en de natuur of creatief aan de slag. In Tilburg Noord is SportnBSO Drieburcht gevestigd. Hier kan je kind na schooltijd heerlijk bewegen. Het leert winnen en verliezen en samen spelen in teamverband. 

Meer weten over de Sport BSO? De Sport BSO is een van de thema bso's van Kinderstad Tilburg. Thema bso's zijn unieke buitenschoolse opvang locaties voor jouw ontdekkende kleuter of bovenbouwer! Het zijn locaties gespecialiseerd in sport, outdoor, cultuur en creativiteit of juist dieren en natuur.

Ontdek de thema bso's

Opvang in een andere wijk in Tilburg?

Het Servicebureau Kinderopvang werkt samen met bovenstaande drie kinderopvangorganisaties. Samen goed voor meer dan 50 kinderopvanglocaties in Tilburg. Zoek je kinderopvang in een andere wijk dan in Tilburg Noord? Ontdek de locaties in Tilburg Oost, Tilburg Zuid, Tilburg West en in Tilburg Reeshof of bekijk alle locaties