Sterre Kinderopvang

Waar je kind, kind mag zijnSterre kinderopvang logo

Een aantal zeer ervaren en unieke kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang (bso) in Tilburg en Rijen vormen samen Sterre Kinderopvang.

Locaties met een eigen geluid, maar een gedeelde visie
Sterre Kinderopvang locaties zijn niet in een hokje te plaatsen, laten elk een heel eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Ze zijn ervan overtuigd dat je een kind, kind moet laten zijn. Ze zelf de wereld laten ontdekken zonder al teveel sturing. Uiteraard wèl met begeleiding van volwassenen, die zorgen voor een omgeving die de kinderen uitdaagt en waarin ze zich veilig en geborgen voelen. Bekijk de verschillende locaties.

Ontdekken, beleven en fantaseren
Pedagogisch medewerkers van Sterre Kinderopvang leren elke dag door het kijken naar kinderen. Ze gaan uit van de mogelijkheden van elk kind en passen zich aan hun tempo aan. Plastic speelgoed en kleurplaten zul je niet tegenkomen. Wel kinderen die in de ontdekkingstuin op onderzoek uitgaan, ook als het regent. De natuur en het buiten zijn, vinden ze bij Sterre namelijk heel belangrijk. Baby's snoezelen terwijl er voor ze gezongen wordt. Peuters zitten achter een leeg vel papier met allerlei materialen om zich heen. De medewerkers praten veel met kinderen over alles wat ze zien, beleven, fantaseren.

Ben je nieuwsgierig hoe dit er in de praktijk uitziet? Neem dan contact op met een locatie bij jou in de buurt en kom een keer langs om sfeer te proeven.