Een rondleiding bij de kinderopvang in coronatijd

Rondleiding kinderopvang corona

Je bent zwanger en -coronacrisis of niet- je wilt gewoon graag even ‘live’ rondkijken op de kinderopvanglocatie van jouw keuze. En dat kan! Op alle locaties waar Servicebureau Kinderopvang mee samenwerkt is een rondleiding nog steeds mogelijk. Met enkele maatregelen, dat wel.

 

Hoe gaat een rondleiding nu?

Via de website kies je je locatie uit en vraag je online een afspraak aan voor een rondleiding. De directeur van de locatie neemt contact met je op om een geschikte dag en tijdstip te kiezen. Het is vanaf 1 juli weer toegestaan om met twee personen te komen.

Bij aankomst op de locatie blijft de directeur op gepaste afstand. Je krijgt de mogelijkheid om een deel van de locatie te bezoeken, de deuren van de groepen waar de kinderen worden opgevangen blijven nog even gesloten. Maar je kunt natuurlijk wel op afstand kijken, zodat je een goed beeld krijgt van de sfeer. En er is uiteraard voldoende ruimte en tijd om vragen te stellen.

Liever online binnenkijken?

Wil je liever een locatie online bekijken? Ook dat is al bij verschillende locaties mogelijk! Bekijk de locaties die dit al aanbieden.

Een voordeel is dat je hierdoor wél een kijkje kunt nemen op de groepen. Met een virtuele rondleiding kun je 360 graden rondkijken en loop je als het ware door het hele pand. Gewoon thuis, vanaf de bank!

 

Rondleiding kinderopvang Tilburg

Ben je op zoek naar kinderopvang in Tilburg en wil je ook graag een rondleiding? Zoek hier de locatie(s) van je keuze en vraag een rondleiding aan. Liever vanaf de bank binnenkijken? Bekijk dan de locatiepagina om te zien of je gewenste locatie een virtuele rondleiding aanbiedt. Veel plezier!

 

Zoek kinderopvang locaties in Tilburg