Een rondleiding bij de kinderopvang in coronatijd

Rondleiding kinderopvang corona
Rondleiding kinderopvang corona

Je bent zwanger of hebt al een kind en bent op zoek naar kinderopvang. Je wilt dan natuurlijk graag even ‘live’ rondkijken op de kinderopvanglocatie van jouw keuze. Maar mag dat wel, in coronatijd?

Ja. Dat mag. Zoals een makelaar ook nog steeds bezichtigingen mag doen, mogen wij ouders nog steeds ontvangen voor een rondleiding op locatie. Natuurlijk wel rekeninghoudend met de landelijke maatregelen. Dit geldt voor alle locaties waar Servicebureau Kinderopvang mee samenwerkt.
 

Hoe gaat een rondleiding nu?

Via de website kies je je locatie uit en vraag je online een afspraak aan voor een rondleiding. De directeur van de locatie neemt contact met je op om een geschikte dag en tijdstip te kiezen. We raden je aan om bij de directeur te checken welke eventuele coronamaatregelen er op dit moment gelden en of er bijvoorbeeld 1 of toch 2 personen welkom zijn.

Veel plezier met het bezoeken van onze locatie(s)! 

Direct een locatie zoeken

Liever online binnenkijken?

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen of kijk je liever online? Ook dat is al bij verschillende locaties mogelijk! Bekijk de locaties die dit al aanbieden.

Een voordeel is dat je hierdoor wél een kijkje kunt nemen op de groepen. Met een virtuele rondleiding kun je 360 graden rondkijken en loop je als het ware door het hele pand. Gewoon thuis, vanaf de bank! Zo kun je op je gemak met je partner 'rondkijken' of kunnen opa en oma vast zien waar hun kleinkind straks naar toe gaat.

 

Rondleiding kinderopvang Tilburg

Ben je op zoek naar kinderopvang in Tilburg en wil je ook graag een rondleiding? Zoek hier de locatie(s) van je keuze en vraag een rondleiding aan. Liever vanaf de bank binnenkijken? Bekijk dan de locatiepagina om te zien of je gewenste locatie een virtuele rondleiding aanbiedt. Veel plezier!

Zoek kinderopvang locaties in Tilburg