Een rondleiding bij de kinderopvang in coronatijd

Rondleiding kinderopvang corona

Je bent zwanger en je wilt gewoon graag even ‘live’ rondkijken op de kinderopvanglocatie van jouw keuze. Maar kan dat wel nu i.v.m. de coronacrisis?
Ja. Dat mag. Zoals een makelaar ook nog steeds bezichtigingen mag doen, mogen wij ouders nog steeds ontvangen op onze locatie. Natuurlijk wel met inachtneming van de landelijke maatregelen en een paar aanvullende vanuit onze branche/ organisatie. Dit geldt voor alle locaties waar Servicebureau Kinderopvang mee samenwerkt.

Hoe gaat een rondleiding nu?

Via de website kies je je locatie uit en vraag je online een afspraak aan voor een rondleiding. De directeur van de locatie neemt contact met je op om een geschikte dag en tijdstip te kiezen. Het is - in ieder geval zolang we gesloten zijn voor de meeste gezinnen - alleen toegestaan om alleen te komen, dus met 1 persoon.

Bij aankomst op de locatie blijft de directeur op minimaal 1,5e meter afstand. We verzoeken je om een mondkapje te dragen. Je krijgt de mogelijkheid om een deel van de locatie te bezoeken, de deuren van de groepen waar de kinderen worden opgevangen blijven nog even gesloten. Maar je kunt natuurlijk wel op afstand kijken, zodat je een goed beeld krijgt van de sfeer. En er is uiteraard voldoende ruimte en tijd om vragen te stellen.

Liever online binnenkijken?

Wil je liever een locatie online bekijken? Ook dat is al bij verschillende locaties mogelijk! Bekijk de locaties die dit al aanbieden.

Een voordeel is dat je hierdoor wél een kijkje kunt nemen op de groepen. Met een virtuele rondleiding kun je 360 graden rondkijken en loop je als het ware door het hele pand. Gewoon thuis, vanaf de bank!

 

Rondleiding kinderopvang Tilburg

Ben je op zoek naar kinderopvang in Tilburg en wil je ook graag een rondleiding? Zoek hier de locatie(s) van je keuze en vraag een rondleiding aan. Liever vanaf de bank binnenkijken? Bekijk dan de locatiepagina om te zien of je gewenste locatie een virtuele rondleiding aanbiedt. Veel plezier!

 

Zoek kinderopvang locaties in Tilburg