Pedagogisch Didactisch Vakspecialist Scheikunde

Boost

Kind Scheikunde

 

Word jij ook zo enthousiast van nieuwsgierige kinderen? Zie jij het als een uitdaging om met kinderen op zoek te gaan naar de antwoorden? Kun jij niet genoeg krijgen van jouw vak?

Wil je echt en intensief met de kinderen bezig zijn? Wil jij met jouw vak kinderen inspireren en enthousiasmeren én inhoudelijk bijdragen aan het nieuwe concept BOOST? Lees snel verder!

 

Pedagogisch Didactisch vakspecialist

Scheikunde

 

Over BOOST

Buitenschool BOOST zorgt voor verrijkende activiteiten voor bso-kinderen waarbij hun talenten verder worden ontwikkeld of kinderen extra worden ondersteund. We vinden het belangrijk dat kinderen naar de buitenschoolse opvang (bso) komen om te ontspannen, allerlei activiteiten te ondernemen en plezier te maken met vrienden. Met BOOST willen we extra bijdragen aan de ontwikkeling en het bso-aanbod verder verrijken. Dit doen we door specialistische activiteiten aan te bieden. Toegankelijk voor elk bso-kind, ongeacht achtergrond of financiële mogelijkheden. Denk hierbij aan: digitale uitdaging, leervaardigheidstraining, leesstimulering, weerbaarheidstraining, remedial teaching enz. We gaan dit nu uitbreiden met vakspecialisten voor vakken zoals: Biologie, Techniek, Scheikunde enz. Met BOOST vind je alles onder één dak, waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen en ouders het gemak ervaren van alles op één locatie

 

Ben jij die bevlogen hbo-vakspecialist en wil je aan de slag gaan op onze bso’s? Denk je graag mee en heb je zin om de kinderen enthousiast te maken voor jouw vak?

Dan zoeken we jou!

 

Wat ga je doen?

Je werkt mee op de buitenschoolse opvang. Je start de middag met je vaste collega’s. De kinderen komen uit school en je ontvangt de kinderen met een hapje en een drankje. Tijdens de start maak jij de kinderen vast al nieuwsgierig naar wat jij te bieden hebt. Daarna ga je de kinderen verder inspireren en enthousiasmeren met activiteiten, proefjes en/of materialen. Zodra de kinderen vragen gaan stellen neem je hen mee op zoek naar het antwoord. Als Scheikundige deel jij de magie van je vak met de kinderen. Je biedt activiteiten die de nieuwsgierigheid van de kinderen stimuleert en pakt hun vragen op als een uitdaging om dat samen te gaan onderzoeken.  Interactief en uitdagend leren staat voorop. 

 

Wat bieden we?

  • Een fijne samenwerking waarin we samen kijken naar hoe we deze extra activiteiten aan kinderen kunnen vormgeven. Ideeën zijn erg welkom;
  • Een flexibele en zelfstandige functie waarbij je mag pionieren;
  • Een dynamische werkomgeving waarbij de ontwikkeling van het kind centraal staat;
  • Naar eigen inzicht jouw kwaliteiten inzetten;
  • Salarisschaal 9 conform cao kinderopvang;
  • Contractomvang vanaf 6 uur per week.

 

Wat vragen we?

Je hebt tenminste een afgeronde hbo-diploma op het gebied van Scheikunde en ervaring in het onderwijs. Ervaring met kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar is een pré. Daarnaast ben je bevoegd om te werken in de kinderopvang, check hier of dit zo is.

 

Waar wacht je nog op?

Ben jij net zo enthousiast als wij over de mogelijkheden van BOOST? Vertel ons jouw idee over hoe je jouw specialisatie kunt inzetten op de bso. Stuur een motivatiebrief en je CV aangevuld met een kopie van je diploma’s naar m.bolder@sbkinderopvang.nl. Gesprekken vinden doorlopend plaats. Per direct is er de mogelijkheid om te starten op een of meerdere locaties.

 

Buitenschool BOOST is onderdeel van de Kinderopvanggroep. Heb je nog vragen, wil je meer informatie over de functie of over onze organisatie? Neem dan contact op met Monique Bolder, directeur BOOST via: 06 - 13978197