Een nieuw uiterlijk voor Kinderstad en Kindercrèche

Tilburg biedt veel keuze als het gaat om kinderopvang. De meeste locaties bieden kinderen een stevige basis voor hun ontwikkeling maar de manier waarop ze dat doen verschilt en sluit aan bij wat past bij hun kinderen en ouders. Daarom is de één gespecialiseerd in natuurlijke, kleinschalige kinderopvang en de ander in creativiteit of juist in een breed aanbod voor kinderen.

De organisaties waar wij mee samenwerken in de stad hebben goed contact met hun ouders en polsen regelmatig, onder andere door onderzoek, of dat wat ze bieden nog steeds goed past bij deze gezinnen. Ze passen hun kinderopvang daarop aan. En zo veranderen die organisaties en locaties door de tijd heen. Dan gebeurt het vanzelf dat ‘je jas’ ineens wat minder goed past dan een aantal jaar geleden. En dát is nou precies de reden dat twee van onze organisaties onlangs hun identiteit of huisstijl – zoals je die jas ook wel kunt noemen -  hebben veranderd.

Vrienden maak je bij Kinderstad

Kinderstad heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van kinderopvang waar kinderen een fijn thuis vinden als ouders aan het werk zijn tot een plek waar ze van baby tot pubertijd terecht kunnen. Waar ze op de Campus hun eerste stapjes zetten maar ook naar school gaan. En waar voor elk type kind een Thema bso te vinden is.

Op elke locatie werken professionals die ruimte geven voor ontspanning, extra uitdaging of juist dat beetje extra ondersteuning. In al die jaren leren kinderen bij ons niet alleen vrienden maken maar leren ze ook wat vriendschap ís.

Meer over Kinderstad

Logo Kinderstad

 

Kindercrèche: bij ons is leren kinderspel

Ouders van Kindercrèche vinden het belangrijk dat kinderen goed voorbereid worden op de basisschool. En dat ze een stevige basis meekrijgen in hun ontwikkeling, zoals goed leren praten. Maar wel vooral ook lekker kunnen spelen.

Dat is precies wat Kindercrèche biedt: een fijne plek waar kinderen spelenderwijs, zonder dat ze het zelf in de gaten hebben, heel veel bagage meekrijgen voor de rest van hun ontwikkeling.

En die leuke figuren? Dat zijn de Hummels. Die ga je vanaf nu regelmatig tegenkomen op de locaties van Kindercrèche.

Meer over Kindercrèche

Kindercreche logo