Kinderstad Waalre

Logo Kinderstad WaalreThuis in kinderstad Waalre

Kinderstad Waalre is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar uit Waalre en omgeving.

Kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang onder één dak
Kinderen van 0 tot 4 jaar spelen en ontdekken op onze kinderdagverblijven. En na school ontmoeten kinderen hun vrienden en buurtgenootjes bij de buitenschoolse opvang (bso). Vaak zijn kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op één plek, dichtbij school en andere voorzieningen. Daar kiezen we bewust voor. Eén vertrouwde plek waar je kind kan leren, spelen en zichzelf ontwikkelen. De overgangen gaan heel natuurlijk. Alles onder één dak biedt duidelijkheid en continuïteit en is ook gemakkelijk voor jou als ouder, bijvoorbeeld bij het brengen en ophalen van je kind(eren).

www.kinderstadwaalre.nl

Vertrouwd en veilig
Kinderstad Waalre vindt het belangrijk dat kinderen opgroeien in een vertrouwde en veilige omgeving. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling van de kinderen door het aanbieden van allerlei activiteiten. Kinderen leren veel van elkaar en leren spelenderwijs. Wij leren de kinderen goed kennen en kunnen jullie, als ouder, bijstaan als je vragen hebt over de ontwikkeling of de opvoeding.

Thuis in Kinderstad
‘Thuis in Kinderstad’, dat is het motto van Kinderstad. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen zich bij ons thuis voelen. Spreekt dit je aan? Bekijk dan welke locatie bij jou in de buurt is en maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding.