Kinderstad Tilburg

Thuis in KinderstadKinderstad Tilburg logo

Kinderstad Tilburg is een professionele kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Onze 24 locaties (kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang) liggen verspreid in heel Tilburg, je vindt altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

www.kinderstadtilburg.nl

Kinderstad Campus: Oog voor de ontwikkeling van uw kind
Kinderen van 0 tot 4 jaar spelen en ontdekken op onze kinderdagverblijven. En na school ontmoeten kinderen hun vrienden en buurtgenootjes bij de buitenschoolse opvang (bso). Vaak zijn kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang op één plek, dichtbij school en andere voorzieningen. Daar kiest Kinderstad bewust voor. Eén vertrouwde plek waar je kind kan leren, spelen en zichzelf ontwikkelen. De overgangen gaan heel natuurlijk. Alles onder één dak biedt duidelijkheid en continuïteit en is ook gemakkelijk voor jou als ouder, bijvoorbeeld bij het brengen en ophalen van je kind(eren).

Kinderstad Special: Sport, cultuur, boerderij en outdoor
Kinderstad Specials zijn bso-locaties die hele bijzondere activiteiten aanbieden, bijvoorbeeld sport of zwemles. In Tilburg zijn drie sport-bso's (Drieburcht, Reeshof en T2), een boerderij-bso, een outdoor-bso en twee cultuur-bso's (Monopole en Kievit). We merken dat kinderen hier zeer enthousiast over zijn en dat het rust geeft in het gezin: sport en andere activiteiten kunnen meteen na schooltijd plaatsvinden op de bso en dus niet meer op een aparte club. Dat kan ook voordelig zijn in de kosten.

Thuis in Kinderstad
‘Thuis in Kinderstad’, dat is het motto van Kinderstad. Spreekt dit je aan? Bekijk dan welke locatie bij jou in de buurt is en maak vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding.

Heb je vragen over de opvang, twijfels over de kosten van de opvang of wil je graag advies? Neem contact op met de locatie van je keuze; we helpen je graag verder.