Kinderopvang Kindercrèche

Samen opgroeien in de buurt
Logo Kindercreche

De kinderdagverblijven, peuteropvanglocaties en bso's van Kindercrèche zijn onderdeel van de samenleving, van de buurt. Kindercrèche vindt het heel belangrijk dat baby's, peuters en schoolgaande kinderen samen kunnen opgroeien in de Tilburgse wijken, dat ze leren om vriendjes te maken en de dagelijkse dingen om hen heen begrijpen. Ze kunnen ze daarbij goed helpen als ze de wereld om hen heen en vooral hun familie goed leren kennen.

Niet alleen papa en mama
Daarom besteden ze veel aandacht aan betrokkenheid van mensen die belangrijk zijn voor het kind. Niet alleen papa’s, mama’s maar ook opa’s, oma’s of juist die lieve buurvrouw. Niet alleen worden ze betrokken bij bepaalde activiteiten maar ook in het dagelijks contact. Opvoeden doe je samen. En iedereen is welkom, ongeacht kleur, rang of stand.

Broertjes en zusjes spelen samen
We kiezen bewust voor groepen waarin broertjes en zusjes samen mogen spelen. Waarin je baby alle rust en ruimte krijgt, maar tegelijk heel veel kan leren van de oudere kinderen.

Meedenken met het gezin
Kindercrèches denken zoveel mogelijk mee met het gezin. Door open te zijn van 7u tot 19u bijvoorbeeld maar ook door de kinderopvang betaalbaar te houden. Dat luiers inbegrepen zijn vinden ze normaal. Sommige locaties bieden warme maaltijden aan.

Peuteropvang
De Kindercrèches bieden allemaal peuteropvang volgens de laatste afspraken met gemeente en scholen. Daarom krijgen alle kinderen vanaf 2 jaar subsidie (een soort tegemoetkoming in de kosten van de gemeente) op 2 dagdelen voor 40 weken per jaar. Meer info via www.sbkinderopvang.nl/peuteropvang 

Verspreid over de stad
Je vindt Kindercrèches in bijna alle delen van de stad, dus er is altijd wel een Kindercrèche te vinden in jouw wijk of buurt. Kijk maar eens op www.kindercreche.nl/locaties