Kinderopvang Kindercrèche

De betaalbare familiecrèche van TilburgLogo Kindercreche

Kinderopvang Kindercrèche bestaat uit 4 kinderdagverblijven en 3 bso's in Tilburg (Reeshof, Noord, Zuid en Centrum). Kindercrèches bieden de laagste uurprijs van Tilburg en ruime openingstijden. Bovendien besteden ze extra aandacht aan familie en gezin. Je zou kunnen zeggen: Typisch Tilburgse kinderopvang.

Samen opgroeien in Tilburg
Onze kinderdagverblijven zijn onderdeel van de samenleving, van de buurt. We vinden het heel belangrijk dat baby's en peuters samen kunnen opgroeien in de Tilburgse wijken, dat ze leren om vriendjes te maken en de dagelijkse dingen om hen heen begrijpen. We kunnen ze daarbij pas goed helpen als we de wereld om hen heen en vooral hun familie goed leren kennen.
De kinderdagverblijven van Kindercrèche zijn een typisch Tilburgse familiecrèche: we betrekken papa’s, mama’s, opa’s, oma’s of juist die lieve buurvrouw bij onze kinderopvang. Niet alleen bij bepaalde activiteiten maar ook in ons dagelijks contact. Opvoeden doe je samen. En iedereen is welkom, ongeacht kleur, rang of stand.

Broertjes en zusjes spelen samen
We kiezen bewust voor groepen waarin broertjes en zusjes samen mogen spelen. Waarin je baby alle rust en ruimte krijgt, maar tegelijk heel veel kan leren van de oudere kinderen.

Flexibel
De locaties van Kindercrèche bieden ouders veel flexibiliteit. Met uitgebreide openingstijden (alle werkdagen van 7u – 19u), de laagste uurprijs van Tilburg en (afhankelijk van de locatie) de mogelijkheid voor een contract voor flexibele dagen.