Kinderopvang Eindhoven

In Eindhoven werkt Servicebureau Kinderopvang samen met Kinderstad International. Kinderstad International biedt professionele, Nederlandstalige kinderopvang met een internationaal karakter. Op twee verschillende locaties in Eindhoven (bij International School Einhoven en op de High Tech Campus) komen kinderen van verschillende nationaliteiten samen om te spelen, leren en ontdekken. In een stimulerende, vertrouwde en veilige omgeving waar ze helemaal zichzelf kunnen zijn.

www.kinderstadinternational.nl

Kinderopvang Columbus
Kinderopvang Columbus is gevestigd in het pand van International School Eindhoven. Kinderen van 0 - 13 jaar zijn van harte welkom op deze locatie, onafhankelijk van de basisschool die ze (gaan) bezoeken.

Kinderdagverblijf Nemo
Kinderdagverblijf Nemo is een hoogwaardig kinderdagverblijf, gevestigd in een ruime Zweedse boerderij in het prachtige Dommeldal. Kinderen van 0 - 4 kunnen hier terecht voor dagopvang in een veilige en vertrouwde omgeving. Nemo is gevestigd op de High Tech Campus. Heel gemakkelijk dus voor ouders die op of in de buurt van de Campus wonen of werken.

Columbus child care EindhovenColumbus baby day care