Kinderopvang app

Beleef de dag mee met je kind!

Kinderopvang app

De meeste locaties waarmee we samenwerken, werken met de Kinderopvang app. Hiermee zie je als ouder(s) in één oogopslag wat er die dag op de opvang gebeurt. Met behulp van de app kun je daarnaast dagen ruilen, je kind(eren) ziek melden en andere praktische zaken regelen.

Wat is er leuker dan, tijdens je werk of studie, een foto te ontvangen en te zien wat je kind die dag meemaakt op het kinderdagverblijf? Hoe makkelijk is het om via een app door te geven dat je kind koorts heeft en die dag niet komt? En hoe duidelijk is het om de opvangdagen tijdens je vakantie te regelen in de app? Allemaal dingen die mogelijk zijn via de Kinderopvang app, uiteraard in een veilige omgeving.


Mogelijkheden van de Kinderopvang app

  • Inzien van een dag-/fotoboek waarin je de dag meebeleeft met je kind(eren).
  • De mogelijkheid om direct berichten te delen met de groep van je kind(eren).
  • Op een handige en snelle manier een extra opvang dag aanvragen.
  • Je kind ziek melden met 1 druk op de knop.
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven ontvangen.
  • Informatiepagina’s inzien waarop meer informatie is te lezen over het beleid op locatie, pedagogisch medewerkers en andere relevante (kind)informatie.
  • Inzien en uploaden van facturen en jaaropgaven.

Ouderportaal ook te bereiken via je computer

Wil of kun je de Kinderopvang-app niet op je telefoon gebruiken? Dan kun je ook op je computer naar het ouderportaal gaan en daar gebruikmaken van dezelfde functionaliteiten.


Voordelen op de groep

Ook voor de pedagogisch professionals op locatie is de Kinderopvang app een handig middel om perfect zicht te hebben op de aanwezige kinderen. Zo kunnen ze - digitaal - een aanwezigheidslijst bijhouden, rechtstreeks berichten en foto's naar ouders sturen, een dagboekje bijhouden en activiteiten met ouders delen.  

 

Meer weten?

Wil je meer weten over het gebruik van de Kinderopvang app? Vraag dit gerust tijdens een rondleiding op een van de locaties waarmee we samenwerken.