Horizon kinderopvang

Logo Horizon Kinderopvang Valkenswaard DommelenVertrouwd dichtbij

Horizon Kinderopvang is een vertrouwde naam voor kinderopvang en buitenschoolse opvang in Valkenswaard en Dommelen. Kinderen van 0 tot 13 jaar kunnen bij Horizon terecht op een kinderdagverblijf, kindercrèche of buitenschoolse opvang.

www.horizonkinderopvang.nl

De kindercrèches van Horizon Kinderopvang bieden de laagste uurtarieven van Valkenswaard en hebben ruime, verticale groepen waar familie hoog in het vaandel staat.

Rust en vertrouwen
De ervaren en deskundige medewerkers zien, helpen en stimuleren kinderen. Om te leren kruipen of lopen; om vrienden te maken; om hun creatieve kant te ontdekken; om te vertrouwen op zichzelf; te ontdekken wat ze leuk vinden of juist niet. De dagen kennen bewust een vaste opbouw; groepen zoveel mogelijk vaste gezichten. Zo bieden we kinderen rust en vertrouwen binnen onze kinderopvang.

Groeien en ontwikkelen
Bij Horizon Kinderopvang creëren we een klimaat waarin de kinderen zich minstens zo prettig voelen als thuis. Want alleen een kind dat ‘lekker in z’n vel zit’ kan op een evenwichtige manier groeien en zich ontwikkelen.

Op onze kinderopvang locaties kunnen ze je alles vertellen over de opvang en de mogelijkheden voor jullie als ouder. Neem gerust contact op met de locaties voor meer informatie of een kijkje achter de schermen.