Nieuws

Gezocht: Administrateur (niveau B)

Servicebureau Kinderopvang zoekt een proactieve, betrokken en enthousiaste administrateur die samen met een team van administrateurs financieel administratieve activiteiten verricht. Daarnaast verstrek je informatie aan belanghebbenden met betrekking tot de financiële positie van de organisatie.

 

Wie zijn wij

Servicebureau Kinderopvang is een professioneel bemiddelingsbureau. Via www.sbkinderopvang.nl vinden ouders snel en eenvoudig kwalitatief goede kinderopvangorganisaties in Tilburg en in de omgeving van Eindhoven. Daarnaast ondersteunen wij de bij ons aangesloten merken op diverse terreinen waaronder Financiën. Kinderstad, Sterre Kinderopvang, Kindercrèche en Horizon Kinderopvang zijn enkele van deze merken.

Profiel van de functie

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau, en enkele jaren ervaring in het verzorgen van een financiële administratie. Je hebt aantoonbare kennis van de toepassing van relevante (financiële) applicaties en automatiseringspakketten. Je beschikt over kennis van en inzicht in de administratieve processen en inrichting van de afdeling alsmede in (het begrippenkader) de administratieve organisatie. Je bent betrouwbaar en klantgericht. Je bent samenwerkingsgericht en kan gestructureerd en systematisch werken.

Ons aanbod

Een parttime baan in een dynamische, informele werkomgeving, salarisschaal 6 (cao Kinderopvang). Er wordt een tijdelijk contract aangeboden, met de mogelijkheid tot verlenging.

Informatie en sollicitatieprocedure

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Christien Theulen, bestuursadviseur (013-5322892). Heb je interesse? Laat het ons weten en stuur je CV en motivatie via de post of e-mail. Reageren kan tot en met 5 juli 2017.

Contactgegevens

Servicebureau Kinderopvang t.a.v. C. Theulen, Postbus 769, 5000 AT Tilburg, of mail naar: c.theulen@kinderopvanggroep.nl