Column Mandy: Zomer op de BSO

Zomer op de BSO

We mogen niet klagen deze zomer. De zon schijnt volop en het is al weken droog. Op de BSO draait het zomerprogramma dat in het teken staat van tijdreizen. Gaaf! Thuis nemen we de tijd want ook papa en mama hebben vrij. Het is fijn om samen leuke dingen te doen. Maar als de kleine naar de BSO is, hebben wij als ouders ook tijd om wat voor onszelf te doen. Zoals columns schrijven ;-)

Wennen
Nu we vakantie hebben is het ook weer wennen aan een nieuw ritme. In de ochtend drinken we op ons gemak een kop koffie en een beker melk. En dan zien we wel wat we die dag gaan doen. Logan blijft het liefste thuis bij papa en mama. Maar als we vertellen wat er op het programma van de BSO staat wordt hij toch wel nieuwsgierig. Deze week staat namelijk in het teken van dino’s. Dat is wel heel ver terug in de tijd!

Waterpret
Ook gaat er een tas met zwembroek en handdoek mee naar de BSO. Want met dit warme weer wordt er veel met water gespeeld. Ook de planten worden besproeid door de ijverige BSO-gangers. En modder maken is natuurlijk het allerleukste.

Bijkomen
Wel merk ik dat Logan na een dag BSO erg moe is. Zoveel kindjes en reuring om je heen kost best wat energie. Meestal is het dan even bijkomen op de bank. Even rustig tv kijken met een melkje erbij. Na het eten nog in bad om al het zand en de vegen verf af te spoelen. En dan is het naar bed. Meestal hoor ik dan na een paar minuten al een zacht gesnurk. Tijd om te rusten en alle indrukken van de dag te verwerken.

Wie is Mandy?
Mandy is getrouwd met Sjoerd en samen zijn ze mama en papa van Logan. Na schooltijd speelt Logan 2 keer per week bij BSO Meander. Volg Mandy hier op Instagram.