Column Ilse: Gelukkig... getrouwd!

Ouders met kinderschoenen

Vandaag 4 september zijn ik en mijn man alweer 7 jaar gelukkig getrouwd! Mijn man grapt wel eens; "zij is 'gelukkig' en ik ben 'getrouwd'." Zo zal het best wel eens bij hem voelen, maar dat is bij mij ook wel eens niet anders ;-)!

De afgelopen 7 jaar is er toch best veel veranderd. De grootste verandering is denk toch wel het krijgen van kinderen en dan helemaal dat je 'vader en moeder' wordt.

Een grote en leuke verandering maar ook wel een gedaanteverwisseling en een hele verantwoordelijke rol!

Hoe ieder dit aanpakt of gaat ervaren weet je van te voren niet, het overkomt je gewoon.

Wordt iemand een serieuze of grappige vader of moeder, houdt iemand de touwtjes strak of juist los, ben je samen of alleen consequent, zit je samen op een lijn of juist niet en vind je hoe de ander het aanpakt juist goed of niet!?

Hierover blijven communiceren is denk ik wel de beste aanpak met daarbij de aandacht voor elkaar te blijven houden! Vergeet elkaar niet en blijf leuke dingen doen samen want de kinderen nemen al zoveel aandacht en tijd in beslag.

In de 7 jaar hebben Dennis en ik ook zeker onze focus op elkaar en de communicatie wel eens bij moeten stellen. Maar toch vinden we elkaar altijd wel weer terug! We voelen beide dat ons leventje samen is verrijkt met onze kinderen erbij maar blijven ook investeren in elkaar en onze relatie! Daarom kunnen wij nu nog steeds zeggen, we zijn gezamenlijk 'gelukkig getrouwd'! :-)

Liefs Ilse

Wie is Ilse?
Ik ben Ilse, 34 jaar en in blijde verwachting. Drie mannen in mijn leven en een baby 'girl' op komst maken mij rijk! Dit zijn mijn man Dennis en mijn kinderen Finn (5) & Stenn (3) & ….
Finn zit op basisschool en BSO de Boemerang en Stenn op KDV de Boemerang, waar nummer 3 straks ook heen gaat.