Beoordeling kinderopvang Tilburg door ouders

Eerlijk en transparant door onderzoeksbureau KlantOK

Boemerang kinderen

Ieder jaar wordt ouders gevraagd een klanttevredenheidsonderzoek voor hun locatie in te vullen. We horen graag wat aandachtspunten zijn, wat er eventueel beter kan, maar ook waar de locaties trots op mogen zijn. Zodat we weten of we het goed doen of niet. En zodat we het volgend jaar alleen maar nóg beter kunnen doen. Want goede kinderopvang, daar draait het om.
 

Een terugblik op afgelopen jaar

2020 was een bijzonder jaar waarin we niet om corona heen konden. De reguliere kinderopvang is 2x voor langere tijd gesloten geweest. Twee periodes waarin we noodopvang hebben geboden aan kwetsbare kinderen en kinderen waarvan ouders in een vitale sector werken.

Wij zijn trots op de ouders, kinderen en medewerkers van de kinderopvanglocaties waar wij mee samenwerken. Hoe ze SAMEN in 2020 de schouders eronder hebben gezet, ook al was het vaak niet makkelijk. Extra hartverwarmend is het dat ouders de kinderopvang dit jaar zelfs extra gewaardeerd hebben. Dit zien we terug in het meest recente klanttevredenheidsonderzoek waar de organisaties gemiddeld een 8,3 krijgen.
 

Beoordelingen Tilburgse kinderopvangorganisaties

Voor de drie organisaties in Tilburg waarmee wij samenwerken (Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche) lichten we een aantal vragen uit het onderzoek uit.

Bekijk alle scores en vragenlijsten van de kinderopvangorganisaties Kinderstad Tilburg, Sterre Kinderopvang en Kindercrèche

Ben je benieuwd naar alle vragen die zijn gesteld en hoe de verschillende Tilburgse kinderopvangorganisaties hier op scoren? Hieronder bekijk je de resultaten per merk.

Wil je weten hoe een bepaalde locatie wordt beoordeeld? Bekijk de uitslag op de website van die specifieke locatie.

Kinderstad Tilburg

KlantOK

1261 ouders beoordelen de locaties van Kinderstad Tilburg met een 8,0 gemiddeld.

8,0

Kinderstad Tilburg wil kinderen van baby tot pubertijd één vertrouwde plek bieden waar ze gezien en gevolgd worden door 1 team, vanuit Campuslocaties of vanuit de zogenaamde thema-bso's. Ouders ervaren het gemak en de voordelen van alles onder één dak. Kenmerken:

 • 1 deskundig team volgt de ontwikkeling van je kind
 • Samenwerking tussen basisonderwijs en alle vormen van kinderopvang
 • Speciale bso’s op het gebied van sport, cultuur of natuur
 • Basis voor vriendschap met (toekomstige) klasgenootjes
Logo Kinderstad Tilburg

Sterre Kinderopvang

KlantOK

625 ouders beoordelen de locaties van Sterre Kinderopvang met een 8,4 gemiddeld.

8,4

Sterre Kinderopvang laat kinderen kind zijn, helpt ze de wereld te ontdekken en kijkt écht naar kinderen. Alle locaties van Sterre Kinderopvang laten een eigen geluid horen, maar delen hun visie op het jonge kind. Kenmerken:

 • Aansluiting op de belevingswereld van het kind
 • Natuurlijke (spel)materialen
 • Aandacht voor gezonde voeding en natuur
 • Veel naar buiten
 • Veel aandacht voor creativiteit en fantasie
Logo Sterre Kinderopvang

Kindercrèche

KlantOK

268 ouders beoordelen de locaties van Kindercrèche met een 8,3 gemiddeld.

8,3

Kindercrèche geeft baby's, peuters en kleuters spelenderwijs een stevige basis mee in hun ontwikkeling. Kindercrèche vindt het belangrijk dat kinderen elkaar ontmoeten en samen kunnen opgroeien in de Tilburgse wijken, met een focus op de voorbereiding op school. Kenmerken:

 • Familie en omgeving van het kind staan centraal
 • Een goede voorbereiding op school
 • Extra aandacht voor taalontwikkeling
 • Ruime openingstijden (van 7u tot 19u)    
Logo Kindercreche