BBL-traject kinderopvang

Werken en leren tegelijk. Wij betalen je opleiding!

Pedagogisch professional Rendierhof
Pedagogisch professional Rendierhof

Wil je dolgraag in de kinderopvang werken maar heb je niet de juiste opleiding om direct zelfstandig aan de slag te kunnen in deze branche? Dan kan het interessant zijn om een BBL-traject (BeroepsBegeleidende Leerweg) te volgen. In gemiddeld 2 jaar behaal je de opleiding (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker MBO 4. Wij betalen de opleiding en… je ontvangt meteen salaris! :-) 

Tijdens het traject leer je alle kneepjes van het vak. Je combineert werk en studie. Na een inwerkperiode van 2 maanden mag je op de groep werken als pedagogisch professional in opleiding. Daarnaast ga je een dag in de week naar school en besteed je ongeveer een dag aan je studie. Nadat je het traject succesvol doorlopen hebt, ontvang je je diploma. 

BBL-traject in Tilburg of regio Eindhoven

De mogelijkheid tot inschrijven voor februari 2022 is gesloten omdat wij voldoende kandidaten hebben kunnen plaatsen. De werving voor kandidaten voor september 2022 wordt, indien van toepassing, vanaf april 2022 opgestart. Kandidaten die zich reeds bij ons hebben aangemeld voor september 2022 zullen tzt door ons worden geïnformeerd over de verdere procedure.