Werken en leren in de kinderopvang

BBL-traject

Pedagogisch professional Rendierhof

Heb je niet de juiste opleiding om direct zelfstandig aan de slag te kunnen in de kinderopvang? Dan is het misschien een optie om een BBL-traject (BeroepsBegeleidende Leerweg) te volgen.

Met dit traject leer je alle kneepjes van het vak. Je mag na een inwerkperiode op de groep werken als pedagogisch professional in opleiding. Daarnaast ga je een dag in de week naar school. Nadat je het traject succesvol doorlopen hebt ontvang je een diploma als Speciaal Pedagogisch Medewerker MBO niveau 3 of MBO niveau 4.
 

Meer informatie vind je hier: 

BBL flyer

 

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Heb je besloten na de zomervakantie van 2020 te starten met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 via het BBL-traject bij het ROC, dan heeft de Kinderopvanggroep een beperkt aantal BBL-plaatsen beschikbaar.

Om voor één van deze plaatsen in aanmerking te komen, kun je vanaf 4 mei 2020 solliciteren via sollicitatie@sbkinderopvang.nl. De sluitingsdatum is 29 mei 2020. Uiterlijk 12 juni 2020 ontvang je van ons een reactie. Sollicitatiegesprekken vinden plaats van 15 tot en met 19 juni 2020. Uiterlijk 26 juni 2020 laten we je weten of je bij ons kan komen werken.

 

Vragen?

Benieuwd of dit iets voor je is? Of heb je nog vragen over dit traject? Neem dan contact op met een van onze HR-adviseurs via hr@sbkinderopvang.nl.